TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Uudet toimikunnat aloittivat toimintansa – tule mukaan vaikuttamaan TIVIAn toimintaan!

Jäsentemme muodostamat uudet toimikunnat ovat aloittaneet toimintansa. Tavoitteena on saada paras mahdollinen osaaminen mukaan kehittämään TIVIA-yhteisömme toimintaa. Haluamme kehittää erityisesti tapahtumiin, jäsenpalveluun sekä viestintään liittyviä toimintoja. Olemme perustaneet toimikuntia, jotka vastaavat näiden osalta TIVIAn uudistamiseen.

Jäsentemme muodostamat uudet toimikunnat ovat aloittaneet toimintansa. Tavoitteena on saada paras mahdollinen osaaminen mukaan kehittämään TIVIA-yhteisömme toimintaa. Haluamme kehittää erityisesti tapahtumiin, jäsenpalveluun sekä viestintään liittyviä toimintoja. Olemme perustaneet toimikuntia, jotka vastaavat näiden osalta TIVIAn uudistamiseen. Toimikunnat ovat:

 • Jäsenpalvelutoimikunta
  Jäsenpalvelutoimikunta tarkastelee jäsenyyttä sen koko elinkaaren palvelujen näkökulmasta huomioiden liittymisen, eri jäsentyypit, edut, tuen, aktivoinnin ja osallistuminen TIVIA-yhteisöön.
 • Tapahtumatoimikunta
  Tapahtumatoimikunta on yhdistysten välisten tapahtumien rakentamisen uusi toimintamalli niiden viestintään, markkinointiin, tallentamiseen, dokumentointiin ja webcast / videostream -toteutusten koordinointia tukeva yhteistyömuoto.
 • Tietoyhteiskuntatoimikunta
  Tietoyhteiskuntatoimikunta on kansallinen digitaalisen strategisen tason neuvottelufoorumi sekä lausuntoelin ajankohtaisten näkökulmien osalta.
 • Viestintätoimikunta
  Viestintätoimikunta on yhdistysten välinen TIVIAn omien julkaisujen sisällön tuotannon ja toimitustyön koordinointielin, jonka avulla TIVIA News ja TIVIA Pro julkaisujen aineistot tuotetaan myös laajaa kansallista näkökulmaa hyödyntäen.

Toimikunnat on muodostettu viime syksyn liittokokouspäivillä ja pitäneet 22.1.2017 ensimmäisen kokouksen. Tule mukaan vaikuttamaan ilmoittautumalla haluamaasi toimikuntaan sähköpostitse: tivia(at)tivia.fi. Myös lisätietoa saa lähettämällä sähköpostia em. osoitteeseen.

Toimikuntien seuraavat kokoukset ovat:

Jäsenpalvelutoimikunta

 • To 16.3. klo 12.00–15.00

Tapahtumatoimikunta

 • To 23.3. klo 16.00–18.00

TIVIA tapahtumatoimikunta kokoontui toisen kerran 13.2.2017. Kokoontuminen suoritettiin Skypen kautta. Se toimi hyvin, koska kokoonpano oli sopiva ja pohjatyöt oli tehty, vastuut jaettu etukäteen. Toimikunnan tavoite on tuottaa kaikille yhdistysten jäsenille materiaaleja eri tyyppisten tapahtumien järjestämiseen, olivatpa ne TIVIAn, paikallisen yhdistyksen, osaamisyhteisön tai alan toimijoiden järjestämiä tilaisuuksia. Kuhunkin konseptiin luodaan kevyt malli siitä, mitä eri asioita järjestämisessä kannattaa ottaa huomioon eri vaiheissa. Toimikunnassa koordinoidaan jatkossa tapahtumien sisältöjä, esiintyjiä sekä kumppanuuksia.

Jokaisen yhdistyksen tulee nimetä oma tapahtumavastaava ja hänen varahenkilönsä kevään aikana ilmoittamalla nimi ja yhdistys osoitteeseen: tivia(at)tivia.fi.

Tietoyhteiskuntatoimikunta

 • Pe 24.3. klo 13.00–16.00

Viestintätoimikunta

 • ke 22.3. klo 11.00–13.00

Kokoukset pidetään TIVIAn tiloissa Espoossa. Kokouksiin voi tarvittaessa osallistua myös etäyhteyden kautta.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan sekä TIVIA-yhteisön toimintaan että rakentamaan osaavampaa ja menestyvämpää tulevaisuuden Suomea kanssamme.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi