TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAn MPP-osaamisyhteisön tapahtumat keväällä 2017

MPP eli Myynnin pyöreä pöytä on TIVIAn osaamisyhteisö, joka perustettiin uudelleen viime syksynä pidetyn Myynnin esteet 2016 -tutkimustulosten julkistustilaisuuden siivittämänä. MPP järjesti maaliskuussa Parhaat tavat hankkia liidejä -tapahtuman ja nyt on tulossa kaksi uutta tapahtumaa, joista toinen on 25.4. ja myöhempi 8.6.2017.

MPP eli Myynnin pyöreä pöytä on TIVIAn osaamisyhteisö, joka perustettiin uudelleen viime syksynä pidetyn Myynnin esteet 2016 -tutkimustulosten julkistustilaisuuden siivittämänä. Tutkimuksessa kartoitettiin ICT-alan yrittäjien, toimitusjohtajien ja myynnin johdon näkemyksiä yritystensä ja toimialansa myynnin esteistä, kehittämismahdollisuuksista ja alan kuumista puheenaiheista.

Lue lisää tilaisuudesta ja tuloksista: www.tivia.fi/tapahtuma/myynnin-esteet-2016

Tutkimus uudistuu

ICT-alan myynnin esteet -tutkimusta on tehty nyt kolmen vuoden ajan yhteistyössä TIVIAn, Ohjelmistoyrittäjien ja Pro Growth Consultingin kanssa. Näiden vuosien aikana on haastateltu kasvokkain noin 50 ICT-alan toimitusjohtajaa ja myyntijohtajaa. Yli 300 alan ammattilaista on vastannut tutkimuksen kysymyksiin. Tutkimus on herättänyt ansaittua huomiota niin alan yrityksissä kuin lehdistössäkin.

Tähän saakka painopiste on ollut myynnin esteiden tutkimisessa. NYT on aika kääntää uusi sivu.

Jatkossa tutkimuksen nimi on Tutkimus ICT-alan myynnin esteistä ja parhaista keinoista. Myynnin esteet ovat edelleen tärkeä tutkimuskohde, mutta pääpaino tulee olemaan parhaissa keinoissa - niissä asioissa, joilla saadaan tuloksia aikaan ICT-alan myynnissä.

MPP:n tavoitteena on lisätä ICT-myynnin osaamista ja myyntiä

Tapahtumat ovat kaikille avoinna, mutta vain TIVIA-yhteisön jäsenille veloituksettomia. Tänä vuonna järjestimme Parhaat tavat hankkia liidejä -tapahtuman 16.3.

Lue lisää tilaisuudesta: www.tivia.fi/uutinen/parhaat-tavat-hankkia-liideja-tilaisuus-oli-todella-vuorovaikutteinen

Tänään 6.4. on ollut tarjolla toinen tapahtuma SCALED’17 Future Digital Sales Forum, johon TIVIA yhteistyökumppanina tarjosi 50 % alennuksen päivän sisällöstä. Lisätiedot: www.tivia.fi/uutinen/jasenille-alennusta-scalde17-tapahtumasta

Tulevat TIVIAn MPP-osaamisyhteisön tapahtumat

Pörssiklubi 25.4.2017 klo 8.00–10.00 (ohjelma alkaa 9.00)

Tomi Grönlund, Head of Transactions, Aberdeen Asset Management

moderaattorina Ola Sundell, CEO, Founder, HUB13

”Miten saavuttaa 2 miljardin euron kansainvälinen myynti?”
- kyky, taidot, asenne, osaaminen

Ilmoittaudu 25.4. tilaisuuteen tästä.

Tilaisuudet ovat TIVIA-yhteisön jäsenille veloituksettomia, muille 150 €. Tapahtumaan pääsy edellyttää ennakkorekisteröitymistä. Peruuttamatta jättämisestä veloitamme 150 euroa. Ilmoita peruuntumisesta: ilmoittaudu(at)tivia.fi. Paikalle mahtuu 50 henkilöä.

Ennakkotieto

Pörssiklubi 8.6.2017 klo 8.00–10.00

Marko Rautakoura, CEO, e21 Solutions Oy

Tervetuloa!

TIVIA MPP

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi