TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIAn Black Friday 2020 – koodaa tietoturvallisesti
Vuoden suurin alennuspäivä eli Black Friday on tänä vuonna perjantaina 27.11.2020. TIVIAn Black Friday 2020 -tarjous on kaksi osallistujaa yhden hinnalla Tietoturvallinen ohjelmistokehitys -koulutukseen, joka järjestetään 26.–27.1.2021. Black Friday -tarjous on voimassa 27.11.–4.12.2020 ja koskee vain uusia ilmoittautumisia.

Hinnat

Kaksi yhden hinnalla | TIVIA-yhteisön jäsenet 595 € (norm. 1 190 €) Kaksi yhden hinnalla | Muut 745 € (norm. 1 490 €) Hintoihin lisätään alv 24 %. Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksu loppuvuoden ajan 0 €)!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään perjantaina 4.12. ja valitse ilmoittautumislomakkeella Black Friday -hinta. Hyödynnettäessä Black Friday -tarjousta, molemmat osallistujat ilmoittautuvat erikseen ilmoittautumislomakkeella ja merkitsevät toisen henkilön nimen lomakkeen lisätietoihin. Ilmoittaudu koulutukseen Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Tietoturvallinen ohjelmistokehitys -koulutus

TIVIA yhdessä Second Nature Securityn kanssa järjestää koulutuksen, jossa osallistujat saavat käytännönläheiset tiedot tietoturvan tason nostamiseen omassa organisaatiossaan.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on lisätä ohjelmistokehittäjien tietoturvaosaamista ja saavuttaa pysyvä tasonparannus kehitettävien sovellusten ja järjestelmien tietoturvaan. Koulutuksen jälkeen osallistujat tietävät miten tietoturva tulee ottaa huomioon sovelluskehityksen eri vaiheissa ja osaavat muun muassa paremmin soveltaa eri haavoittuvuuksien tunnistusmenetelmiä ja -tekniikoita käytännössä.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ohjelmistokehittäjät, projektipäälliköt, scrum masterit ja muut ohjelmistokehityksessä mukana olevat henkilöt.

Sisältö

Johdatus tietoturvaan
  • Käydään läpi tietoturvan perusperiaatteita, joita tarvitaan esimerkiksi tietoturvavaatimusten määrittelyssä.
OWASP Top 10
  • 10 vakavinta websovellushaavoittuvuutta – soveltuvat myös muihin sovelluksiin (desktop client -sovellukset, mobiilisovellukset ja websovellukset)
Microsoft SDL
  • Miten tietoturva tulisi huomioida sovelluskehitysprosessissa

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Emil Sågfors 2NS:ltä. Emil on tietoturva-asiantuntija ja valkohattuhakkeri, jolla on vankka kokemus ohjelmistokehityksestä ja ketterän kehitystiimin vetämisestä.
kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi