TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA-yhteisön jäsenille 50 % alennusta SCALED’17-tapahtumasta

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina HUB13:n järjestämässä SCALED’17 Future Digital Sales Forum -tapahtumassa. Yhteistyö tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille mahdollisuuden osallistua tapahtumaan etuhintaan. Tapahtuman teemana on B2B-myynnin ja -markkinoinnin digitalisointi. Puhumassa ovat mm. Mika D. Rubanovitsch (OY Imperial Sales AB), Juhani Mykkänen (Wolt), Riina Kirmanen (Vaisala) ja Minna Frände (Microsoft).

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina HUB13:n järjestämässä SCALED’17 Future Digital Sales Forum -tapahtumassa. Yhteistyö tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille mahdollisuuden osallistua tapahtumaan etuhintaan.

Tapahtuma järjestetään 6.4. Microsoft-talossa Keilaniemessä. Tapahtuman teemana on B2B-myynnin ja -markkinoinnin digitalisointi. Puhumassa ovat mm. Mika D. Rubanovitsch (OY Imperial Sales AB), Juhani Mykkänen (Wolt), Riina Kirmanen (Vaisala) ja Minna Frände (Microsoft).

TIVIA-yhteisön jäsenet pääsevät tapahtumaan etuhintaan 332,5 € (+ alv 24 %), kun tapahtuman normaalihinta on 665 € (+ alv 24 %).

Lue lisää

 

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi