TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA-yhteisölle uusi yhteistyökumppani giosg.com

Giosg.com on ohjelmistoyritys, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä kasvattamaan verkossa tapahtuvaa myyntiä. Reaaliaikaisen analytiikan, koneoppimisen ja älykkäiden työkalujen, kuten oikein kohdennettujen pop-uppien, bannereiden, lomakkeiden ja chat-ikkunoiden, avulla entistä suurempi osa verkkosivuvierailijoista voidaan tehokkaalla tavalla kääntää maksaviksi asiakkaiksi. Giosg.com tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille 14 vuorokauden mittaisen kokeilujakson veloituksettta.

Giosg.com on ohjelmistoyritys, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä kasvattamaan verkossa tapahtuvaa myyntiä. Reaaliaikaisen analytiikan, koneoppimisen ja älykkäiden työkalujen, kuten oikein kohdennettujen pop-uppien, bannereiden, lomakkeiden ja chat-ikkunoiden, avulla entistä suurempi osa verkkosivuvierailijoista voidaan tehokkaalla tavalla kääntää maksaviksi asiakkaiksi.

Tarjoamamme ratkaisut soveltuvat hyvin kaikkeen verkkoliiketoimintaan yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Nykyisten asiakkaidemme joukossa on mm. pankkeja sekä rahoituslaitoksia, teleoperaattoreita, kiinteistöalan yrityksiä, autokaupan toimijoita sekä eri kokoisia verkkokauppoja.

Giosg.com tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille 14 vuorokauden mittaisen kokeilujakson veloituksettta. Hyödynnä etu osoitteessa https://www.giosg.com/tivia_free_trial.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi