TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA on mukana useissa ICT-alan tapahtumissa yhteistyökumppanina

Teemme tänäkin vuonna yhteistyötä Alma Talentin kanssa tapahtumien osalta. Osa tapahtumista on kutsuvierastilaisuuksia ja osa avoimia kaikille lipun lunastaneille. TIVIA ja sen yhdistykset ovat mukana yhteistyökumppaneina viidessä tapahtumassa

TIVIA ja sen jäsenyhdistykset järjestävät yli 500 tapahtumaa vuodessa paikallisesti sekä valtakunnallisesti, yleisellä tasolla mutta myös teemoittain. Tapahtumat ovat erikokoisia, mutta niitä kaikkia yhdistää osaamisen kehittäminen alan ammattilaisten sekä alan opiskelijoiden osalta, verkostoitumismahdollisuuksien luonti sekä yhteistyökumppanien kanssa toimiminen tavalla tai toisella.

Teemme tänäkin vuonna yhteistyötä Alma Talentin kanssa tapahtumien osalta. Osa tapahtumista on kutsuvierastilaisuuksia ja osa avoimia kaikille lipun lunastaneille. TIVIA ja sen yhdistykset ovat mukana yhteistyökumppaneina viidessä tapahtumassa, jotka ovat:

Kaikissa yllä mainituissa on mukana TIVIA sekä TIVIAn jäsenyhdistys. Data Driven Business 2017 on ns. kutsuvierastilaisuus, johon ei myydä lippuja. Muista tapahtumista TIVIA-yhteisöön kuuluvat jäsenemme tulevat saamaan 20 % alennuksen.

Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä. Kirjoita alennuskoodi ilmoittautumisen yhteydessä etukoodi-kenttään.

Tervetuloa mukaan tapahtumiin!

TIVIA

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi