TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA, Ohjelmistoyrittäjät ja Pro Growth kartoittavat yhdessä ICT-alan yritysten myynnin esteitä

Tutkimus kartoittaa ja kokoaa yhteen ICT-alan johtajien näkemyksiä siitä, mitkä ovat heidän yrityksessään suurimpia (sisäisiä) myynnin esteitä tai hidasteita. Tutkimuksen on tarkoitus valmistua keväällä 2015.

ICT-toimiala on Suomen kansantalouden kasvun airut. Tulevaisuudessa tämä tulee vain korostumaan. Kasvulle voi kuitenkin olla monenlaisia esteitä. Sisäisistä kasvun esteistä valtaosa on myynnin esteitä.

TIVIA ry, Ohjelmistoyrittäjät ry ja Pro Growth Consulting Oy toteuttavat yhteistyössä tutkimuksen ICT-alan yritysten myynnin esteistä. Tutkimuksen on tarkoitus valmistua keväällä 2015. Tutkimuksen tulokset tullaan esittelemään ICTexpossa 2015 sekä TIVIAn ja Ohjelmistoyrittäjien tilaisuuksissa ja julkaisuissa.

Tutkimus kartoittaa ja kokoaa yhteen ICT-alan johtajien näkemyksiä siitä, mitkä ovat heidän yrityksessään suurimpia (sisäisiä) myynnin esteitä tai hidasteita. Myynnin esteisiin poraudutaan syvemmälle selvittämällä miksi juuri ne asiat estävät myynnin nousemista uudelle tasolle ja mikä voisi olla ratkaisu asian kehittämiseksi. Tutkimuksessa kartoitetaan myös yritysten kokema myynnin kypsyystaso kahden eri viitekehyksen avulla.

Tutkimukseen osallistujat saavat kartoituksen lopputuloksen käyttöönsä kun tutkimus on saatu päätökseen.

Tutkimus toteutetaan vuosittain. Säännöllisen tutkimustoiminnan avulla päästään seuraamaan alan kehittymistä, kipupisteitä ja trendejä suomalaisessa yrityskentässä.

Osallistu tutkimukseen: https://www.webropolsurveys.com/S/EAF7FA88981A01EC.par

Lisätietoja tutkimuksesta antaa:
Erkki Tuomi, toimitusjohtaja, Pro Growth Consulting Oy, erkki.tuomi@progrowth.fi, 050-67662

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi