TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA järjestää maaliskuussa Ajatus hukassa -järjestöpäivän

TIVIA järjestää 13.3.2018 eri alojen yhdistyksille ja järjestöille tarkoitetun Ajatus hukassa -seminaarin. Päivän aiheena on pohtia muuttunutta ja digitalisoitunutta maailmaan järjestöjen näkökulmasta. Seminaarissa kuullaan niin rohkaisevia case-esimerkkejä järjestöiltä, jotka ovat onnistuneet uusiutumaan ja viehättämään jäsenistöään uudistuneella toiminnallaan kuin puheenvuoroja digitalisaatiosta ja sen hyödyntämisestä järjestökentässä.

TIVIA järjestää maaliskuun 13. päivä eri alojen yhdistyksille ja järjestöille tarkoitetun Ajatus hukassa -seminaarin. Päivän aiheena on pohtia muuttunutta ja digitalisoitunutta maailmaan järjestöjen näkökulmasta. Miten järjestöt pystyvät parhaiten vastata niin digitalisaation kuin ihmisten asennemaailman muutosten tuomiin haasteisiin? Seminaarissa kuullaan niin rohkaisevia case-esimerkkejä järjestöiltä, jotka ovat onnistuneet uusiutumaan ja viehättämään jäsenistöään uudistuneella toiminnallaan kuin puheenvuoroja digitalisaatiosta ja sen hyödyntämisestä järjestökentässä.

Ajatus hukassa -seminaari järjestetään Espoon Hanasaaressa. Puhujina päivän aikana kuullaan mm. Alviina Alametsää, vihreiden kaupunginvaltuutettua Helsingissä, joka kertoo miten vihreät ovat onnistuneet nousemaan valtakunnallisesti merkittäväksi puolueeksi, Pekka Matilainen ViaDiasta puhuu otsikolla ”Järjestötoiminnan revoluutio – kutsumuksen voima” ja Isännöintiliiton Marianne Falck-Hvilstafeldt puhuu siitä, miten Isännöintiliitto on onnistunut palveluidensa uudistamisessa digitalisaation avulla.

Early bird -liput ovat myynnissä 7.2. asti! Ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu seminaarisivustolla www.ajatushukassa.fi.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi