TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA ja Pitky Tampere HighTech Job Fairissa

TIVIA ja Pitky olivat paikalla, kun Tampereella järjestettiin Tampere HighTech Job Fair 25.1.2017. Tapahtumapaikkana toiminut Tampere-talo tarjosi toimivat puitteet hyvälle tapahtumalle. Paikan päällä oli noin sata työnantajaa ja useampi sata työnhakijaa. Työnhakijat olivat pääosin Microsoftilta, Nokialta, Accenturelta ja Fujitsulta vapautuvia osaajia.

TIVIA ja Pirkanmaan alueella toimiva paikallisyhdistyksemme Pitky olivat paikalla, kun Tampereella järjestettiin Tampere HighTech Job Fair 25.1.2017. Tapahtumapaikkana toiminut Tampere-talo tarjosi toimivat puitteet hyvälle tapahtumalle. Paikan päällä oli noin sata työnantajaa ja useampi sata työnhakijaa. Työnhakijat olivat pääosin Microsoftilta, Nokialta, Accenturelta ja Fujitsulta vapautuvia osaajia.

Perinteisien messujen lisäksi työnantajien ja työnhakijoiden oli mahdollista sopia etukäteen tapaamisaika ja -paikka messuilla kahden keskiselle juttutuokiolle. Edellä mainitun lisäksi yrityksille oli tarjolla viiden minuutin pitchaus-vuoroja, joissa oli mahdollisuus herättää mielenkiintoa omaa yritystään kohtaan.

TIVIAlla ja Pitkyllä oli yhteinen ständi, jonka ääressä kerroimme TIVIAsta sekä toki Pitkytä ja sen paikallisesta toiminnasta. Pääsimme myös vaihtamaan ajatuksia muutaman jäsenen kanssa IT-alan nykytilanteesta ja toki tulevastakin. Messuilla huomasi jälleen kerran sen, että englanninkieliselle toiminnalle olisi kysyntää ja siihen pyritäänkin vastaamaan tulevaisuudessa.

TIVIA

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi