TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
TIVIA etsii uutta toiminnanjohtajaa

TIVIA etsii uutta toiminnanjohtajaa kehittämään ja uudistamaan TIVIAn toimintaa. Toiminnanjohtajan päätehtävänä on vastata TIVIA-liittoyhteisön ja sen toimiston operatiivisesta johtamisesta ja hallinnosta, liittoyhteisön strategian toimeenpanosta sekä toimia jäsenyhdistysten aktiivisena kumppanina.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry tarjoaa osaamisverkostoja digitaalisen Suomen parhaaksi. Riippumaton ja ammatillinen TIVIA-liittoyhteisö toimii jäsentensä osaamisen kehittämisen ja verkostojen alustana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana. Yhteisö muodostuu noin 30 eri alueellisesta yhdistyksestä, teemayhdistyksestä tai opiskelijayhdistyksestä. Liiton ja sen jäsenyhdistysten päätoimintamuotoja ovat tapahtuma-, tutkimus-, koulutus- ja tiedotustoiminta.

TIVIA etsii uutta

toiminnanjohtajaa

kehittämään ja uudistamaan TIVIAn toimintaa. Toiminnanjohtajan päätehtävänä on vastata TIVIA-liittoyhteisön ja sen toimiston operatiivisesta johtamisesta ja hallinnosta, liittoyhteisön strategian toimeenpanosta sekä toimia jäsenyhdistysten aktiivisena kumppanina. Toiminnanjohtaja toimii liiton kasvoina ja äänenä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Toiminnanjohtaja raportoi tehtävässään TIVIAn hallitukselle. Lisäksi toiminnanjohtajan tehtävään kuuluu toimia TIVIAn täysin omistaman koulutusta tarjoavan Infuture osakeyhtiön toimitusjohtajana sekä apurahoja jakavan Tietotekniikan tutkimussäätiön nk. asiamiehenä. Toiminnanjohtajan alaisuudessa TIVIAn toimistossa työskentelee tällä hetkellä kolme henkilöä.

Tämän vuoden keskeisenä tavoitteena on jäsenmäärän kasvattaminen, joka saavutetaan aktiivisella toiminnalla sekä kehitys- ja muutoshankkeiden määrätietoisella läpiviennillä.

Etsimällämme henkilöllä on laaja-alaista näkemystä ICT-alasta ja sen kehittymisestä. Myös järjestötausta tai ymmärrys järjestötoiminnasta on tehtävän kannalta tärkeää. Edellytämme toimialaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Näytöt palveluiden ja toimintamallien kehittämisestä, hyvät yhteiskuntasuhteet sekä kokemus osaamisen kehittämisestä tai koulutustoiminnasta katsotaan eduksi. Tehtävän kannalta on tärkeää, että henkilö on tottunut toimimaan eri sidosryhmien kanssa ja omaa hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä organisointi- ja yhteistyökyvyn.

Lisätietoa tehtävästä antaa Göran Hernberg, puh. 0500 409 779, goran.hernberg(at)compasshrg.fi tai Laura Huuri, puh. 040 733 0326 laura.huuri(at)compasshrg.fi.  

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän 3.2.2019 mennessä vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viitteellä ”toiminnanjohtaja” sähköpostitse osoitteeseen https://bit.ly/2CoH6fh

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi