TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tietoturva ry on valinnut Vuoden Tietoturvapäälliköks​i Valtorin Kimmo Rouskun

Tietoturva ry on valinnut Vuoden Tietoturvapäälliköksi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin riskienhallintajohtajan Kimmo Rouskun. Vuoden Tietoturvapäällikkö -tunnustus luovutettiin Rouskulle ICTexpo Helsinki 2015 -messujen Secure IT -lavalla. Vuotuinen tunnustus, jonka tarkoituksena on edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja -arvostusta sekä kannustaa tietoturva-ammattilaisia kehittymään omassa työssään, jaettiin nyt neljännen kerran.

Tietoturva ry on valinnut Vuoden Tietoturvapäälliköksi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin riskienhallintajohtajan Kimmo Rouskun.

Rousku on esimerkillisesti kehittänyt tietoturvan toimintatapoja ja edellytyksiä sekä edistänyt tietoturva-ammattilaisten verkostoitumista ja puolueettoman tiedon jakamista vuoden 2014 aikana. Hän on esimerkiksi toiminut ansiokkaasti Valtionhallinnon tieto- ja kyberturvallisuuden johtoryhmän VAHTI:n jäsenenä, kirjoittanut lukuisia tietoturvatietoisuutta lisääviä blogeja sekä ollut ahkera puhuja erilaisissa tietoturvatapahtumissa.

Vuoden Tietoturvapäällikkö -tunnustus luovutettiin Rouskulle ICTexpo Helsinki 2015 -messujen Secure IT -lavalla. Vuotuinen tunnustus, jonka tarkoituksena on edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja -arvostusta sekä kannustaa tietoturva-ammattilaisia kehittymään omassa työssään, jaettiin nyt neljännen kerran.

Tarkemmat lisätiedot kilpailusta on julkaistu yhdistyksen sivuilla osoitteessa https://www.tietoturva.fi/ciso ja kuvamateriaaliapalkitsemisseremoniasta on saatavilla osoitteessa https://www.tietoturva.fi/kuvapankki.

Lisätietoja antavat myös:
Hallituksen puheenjohtaja Antti Pirinen (sähköposti: antti.pirinen@tietoturva.fi , puhelin: +358 50 528 3894)
Varapuheenjohtaja Juha Lappi (sähköposti: juha.lappi@tietoturva.fi ,puhelin: +358 44 528 0892)

Tietoturva ry lyhyesti

Tietoturva ry (Informationssäkerhet r.f., Finnish Information Security Association) on tietoturvallisuutta ja tietoturvatietoutta edistävä tietoturva-ammattilaisten ja ammattiyhteisöjen yhdistys. Tietoturva ry tukee jäsentensä ammattitaidon kehittämistä ja edistää hyvien tietoturvatapojen noudattamista tietoturvallisuuden kaikilla osa-alueilla. Yhdistys on noin 850 henkilöjäsenensä ja 50 yritys- ja yhteisöjäsenensä myötä Suomen suurin tietoturva-alan organisaatio. Tietoturva ry on TIVIAn valtakunnallinen jäsenyhdistys ja kuluva vuosi on yhdistyksen 18. toimintavuosi.

Tietoturva ry:n verkkosivut: http://www.tietoturva.fi

Tietoturva ry twitterissä: https://twitter.com/tietoturva_ry

Kimmo Rousku - Short bio

Kimmo Rousku on toiminut ICT-alalla laaja-alaisesti vuodesta 1985 saakka, joista viimeiset 20 vuotta valtionhallinnossa. Uransa aikana hän on ollut kirjoittamassa lähes 20 kirjaa, tuottanut yli 500 artikkelia sekä järjestänyt satoja koulutustilaisuuksia ICT:n eri osa-alueille. Hän on toiminut muun muassa ict- ja tietohallintopäällikkönä ennen siirtymistään päätoimisesti tieto- ja kyberturvallisuuden ja riskienhallinnan puolelle. Tällä hetkellä hän toimii Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorissa riskienhallintajohtaja, jonka ohella hän on edistämässä tietoturvallisuutta valtionhallinnon tieto- ja kyberturvallisuuden johtoryhmän (VAHTI) kautta. Hänen Turvasatama-blogia voi seurata Tivissä (http://www.tivi.fi/blogit). Hänen perustamiin #ICT-tietoturvallisuus ja #Kybertalkoot-ryhmiin voi liittyä LinkedIn-palvelussa. Vapaa-aikanaansa Kimmo käyttää hyvälaatuisen äänen- ja kuvantoiston, Iisakki-kyberkoiran ja okt-talon ylläpitämisen parissa.

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi