TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Tietoturva ry etsii tietoturvan huippuammattilaista Vuoden tietoturvapäälliköksi!

Vuoden tietoturvapäällikkö -tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja sen arvostusta sekä kannustaa tietoturva-ammattilaisia kehittymään omassa työssään. Tietoturvapäälliköiden työpanos ei yleensä näy varsinkaan organisaatioiden ulkopuolelle ja tietoturvan johtaminen tulee usein näkyviin vain mikäli tietoturvasta huolehtiminen on organisaatiossa laiminlyöty. Tietoturva ry haluaa vuosittain jaettavalla palkinnolla samalla korjata tätä epäkohtaa.

Palkittavan henkilön tulee toimia Suomessa tietoturvapäällikön, tietoturvavastaavan tai tietoturvajohtajan tehtävässä. Henkilön titteli ei ole rajoittava tekijä, vaan myös esimerkiksi turvallisuuspäällikkö, -vastaava ja -johtaja voidaan myös valita Vuoden Tietoturvapäälliköksi. Mikäli henkilö on konsultti, niin tällöin hakemuksessa tulee pystyä osoittamaan henkilön toimivan vaaditussa tehtävässä.

Palkinnon tarkoituksena on kannustaa tietoturva-ammattilaisia kehittymään omassa työssään sekä edistää suomalaista tietoturvaosaamista ja sen arvostusta.

Tietoturvapäällikön valintakriteerit

Palkinnon saajaa valittaessa valinta perustuu yhteen tai useampaan seuraavista valintakriteereistä: Vuoden tietoturvapäälliköksi etsitään henkilöä, joka on toimialallaan ennakkoluulottomasti ja esimerkillisesti kehittänyt tietoturvan tai tietosuojan toimintatapoja sekä edellytyksiä organisaatiossaan vuoden 2016 aikana tai omalla toiminnallaan merkittävästi edistänyt tietoturva-ammattilaisten verkostoitumista ja puolueettoman tiedon jakoa organisaatiorajojen yli.

Vuoden tietoturvapäällikkö - Palkinnot

Palkinnoksi Vuoden Tietoturvapäällikölle Tietoturva ry myöntää kunniamaininnan. Tämän lisäksi palkittu saa yhden vuoden mittaisen Tietoturva ry:n jäsenyyden, joka oikeuttaa osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja muihin jäsenetuihin.

Ehdokasasettelu

Kilpailuun on avoin ehdokasasettelu 20.1.–10.3.2017 välisenä aikana. Ehdotukset palkittavasta henkilöstä perusteluineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen ciso@tietoturva.fi

Tietoturva ry:n hallitus valitsee Vuoden Tietoturvapäällikön ehdokkaiden joukosta mainittujen palkintokriteerien perusteella. Tietoturva ry:n hallituksen jäsentä ei voi valita Vuoden tietoturvapäälliköksi. Voittaja julkistetaan IT Pro 2017 -messuilla 30.3.2017. Tervetuloa TIVIAn osastolle 5c49, jossa voit keskustella voittajan sekä Tietoturvan yhdistyksen henkilön kanssa valinnan jälkeen. TIVIAn osastolla on koko tapahtuman Speakers Corner!

Lisätiedot Lisätietoja antavat Tietoturva ry:n hallituksen puheenjohtaja Mika Viitaniemi mika.viitaniemi@tietoturva.fi ja varapuheenjohtaja Antti Pirinen antti.pirinen@tietoturva.fi

 

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi