TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Testaa luovuutesi ja opi hyödyntämään sitä työssäsi

Kyllä. Sinäkin olet luova.

Luovuus nimittäin asuu meissä kaikissa, ihan jokaisessa. Termi tosin saattaa hämätä. Arkisemmin ilmaistuna kyseessä on kyky ratkaista ongelmia ja löytää uusia, entistä toimivampia tapoja tehdä asioita. Viimeistään nyt kuulostaa tutulta, vai mitä?
Luovuus saattaa toki joskus piileskellä pinnan alla, mutta onneksi sitä voi mitata, kasvattaa ja vahvistaa. Se kannattaa, sillä kyseessä on yksi nykypäivän työelämän olennaisimmista taidoista. Ammatillinen supervoima, joka edistää sekä työhyvinvointiasi että uraasi. Yritysten innovointia, uudistumista ja kasvua. Ja lopulta koko Suomen kilpailukykyä.

Luova työelämä 2030 on sukellus suomalaisen luovuuden anatomiaan ja sen kehittämiseen. Tavoitteemme on tehdä tämän maan työelämästä maailman parasta – sinun kanssasi.

TESTAA LUOVUUTESI ja ryhdy luovuuden lähettilääksi!

Vastattuasi kyselyyn (n. 15 min), saat paluupostissa kattavan henkilökohtaisen Luova suorityskyky -kartan syventämään itsetuntemustasi, sekä hyödynnettäväksi työelämässä kehittymiseen ja menestymiseen nyt ja tulevaisuudessa.

Kiitos kun olet mukana!

*******

Creative Work Life 2030 in English:

Creativity is one of the most essential skills in today’s work life. It is needed for problem-solving, critical thinking, and learning new things. Creativity is a professional competence that leads to growth, business innovation, and finally the competitiveness of the whole of Finland.

COMPLETE THIS TEST to receive your creative performance map


LUOVA TYÖELÄMÄ 2030 -hanke

Luovuus on kriittinen työelämän kyky. Luovuutta tarvitaan vauhdittamaan toimintatapojen uudistamista, uusien teknologioiden hyödyntämistä, kehittämään työelämän innovaatioita, tuottamaan kaupallisia innovaatioita ja tekemään suomalaisesta työelämästä maailman parasta. Hanketta johtaa MARK Suomen Markkinointiliitto ry ja se on osa TYÖ2030-ohjelmaa. Kumppaneina hankkeessa ovat Marketing Finland, Teknologiateollisuus, TIVIA, Henry, TEK, VTT ja Aalto-yliopisto. Asiantuntijana hankkeessa toimii Yellow method.

Hankkeen todellisena muutosvoimana toimii yksilöiden, yritysten ja liittojen tiivis yhteistyö - Olemme yhdessä muuttamassa työelämää.

Lisätietoja: mrktng.fi/luovuus                                      

TYÖ2030-ohjelma

TYÖ2030-ohjelmassa kehitetään uudenlaisia toimintatapoja yhdessä työpaikkojen, toimialojen ja asiantuntijoiden kanssa sekä kannustetaan kokeiluihin. Toimintatapoja uudistamalla voidaan vaikuttaa työllisyyteen, talouteen, kilpailukykyyn sekä Suomen työelämäbrändiin maailmalla. Vuonna 2020 käynnistynyt TYÖ2030-ohjelma on osa pääministeri Sanna Marinin hallitusohjelmaa, ja sen on tarkoitus jatkua yli hallituskausien aiempien kansallisten työelämän kehittämisohjelmien tapaan.

TYÖ2030-ohjelman tavoitteet: Vauhdittaa toimintatapojen uudistamista ja uuden teknologian hyödyntämistä suomalaisilla työpaikoilla. Vahvistaa yhteistoimintaan ja luottamukseen perustuvaa työkulttuuria. Nostaa Suomi digiaikakauden johtavaksi työelämäinnovaatioiden kehittäjäksi. Nostaa työhyvinvointi Suomessa maailman parhaaksi vuoteen 2030 mennessä.

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi