TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Teknologia 22 -tapahtuma on messukevään kohokohta
3.–5.5.2022 | Messukeskus, Helsinki

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 22 järjestetään 3.–5.5. Helsingin Messukeskuksessa. Teknologia 2022 -tapahtuman viidellä ohjelmalavalla järjestetään kolmen päivän aikana yhteensä yli 100 puheenvuoroa. Yksi ohjelmalava on pyhitetty ICT:lle ja se on tietenkin TIVIA Stage. Lisäksi tapahtumassa mitellään Startup-kisan voitosta.                            

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Rekisteröidy kävijäksi nyt!

Teknologia 22 -tapahtuman aihealueita ovat ICT:n lisäksi muun muassa automaatio, elektroniikka, tekoäly ja robotiikka. Tapahtuman teemana on Kestävän huomisen ratkaisut. Teknologia 22 on tapahtuma, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tietojen päivittämiseen, verkostoitumiseen sekä uusiin tuotteisiin ja palveluihin tutustumiseen.

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina Teknologia 22 -tapahtumassa. TIVIA ja jäsenyhdistyksistä TIVIA Uusimaa, ICT Leaders Finland, Tietoturva ja Sytyke vastaavat messujen ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta. TIVIAn messuosasto sijaitsee ohjelmalavamme välittömässä läheisyydessä – tervetuloa keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia ICT:stä!

Tiistai 3.5. klo 9–17

Aamupäivän aikana TIVIA Stagella esitellään mm. Lumi-supertietokonetta ja kerrotaan tuoreesta ICT-alan kasvututkimuksesta. Iltapäivällä ohjelmassa on ICT Leaders Finlandin monipuolinen keskusteleva ohjelmakokonaisuus, jonka teemana on kestävää kehitystä paremmalla IT:n johtamisella.

Tutustu tiistain ohjelmaan

Keskiviikko 4.5. klo 9–17, After Work 16.30–19, Teknologia Party 19–22

Aamupäivän ohjelmassa on TIVIA Uusimaan tuottamia esityksiä, joissa käsitellään mm. Zero Trust -suojausmallia ja kerrotaan rautateiden teknisten järjestelmien uusimiseen tähtäävästä Digirata-hankkeesta. Iltapäivällä vuorossa on Sytykkeen tuottaman ohjelman vuoro. Esityksissä käydään läpi tunnettujen ohjelmistohaavoittuvuuksien seurantaa, pohditaan resilienssin näkymistä tietojärjestelmissä, perehdytään digitaalisiin identiteetteihin ja lompakoihin sekä tutustutaan avointen lähteiden tiedusteluun.

Tutustu keskiviikon ohjelmaan

Torstai 5.5. 9–16

Aamupäivällä ohjelmassa on Tietoturva ry:n järjestämät esitykset, joissa kantavana teemana on sähkönjakelun kyberturvallisuus ja huoltovarmuus. Iltapäivällä pääsemme kuulemaan sote-ICT:n toteuttamisesta kotimaisin voimin, tutustumaan Green ICT -ekosysteemiin ja ohjelmistotestauksen oppimisen keinoihin.

Tutustu torstain ohjelmaan

Keynote-puheenvuorot klo 12.30 XPlanar-lavalla

Tiistaina 3.5.
Ajoneuvojen ja työkoneiden sähköistäminen ja akkujen kestävä kehitys tuotantoketjussa, johtaja Jari Parviainen, Valmet Automotive EV Power Oy

Keskiviikkona 4.5.
Tutkimuksesta tekoälyyn – vihreän siirtymän huipputeknologia, hallituksen puheenjohtaja Ville Voipio, Vaisala

Torstaina 5.5.: Kohti kestävämpiä tavaravirtoja, toimitusjohtaja Mika Vehviläinen, Carcotec Corporation

Koko ohjelma ja mukana olevat yritykset löytyvät: teknologia22.fiTapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Rekisteröidy kävijäksi nyt!

Teknologia 22 -tapahtuman tiedote: Teknologia 22 tarjoaa ICT-tietoa ja kontakteja

#teknologia22

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi