TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Legal design ja IT2018-sopimusehdot 3.4.2019 – jäsenille alennusta

IT2018-sopimusehtojen uudet käyttöohjeet ovat valmistuneet. Tule keskiviikkona 3.4. Sokos Hotel Presidenttiin kuulemaan ja hakemaan ajantasaista tietoa sopimusehdoista ja uusista käyttöohjeista. Koulutuspäivän keskiössä on IT2018-sopimusehtojen käytettävyys. Käyttöohjeet on uudistettu legal designia hyödyntäen. Ne helpottavat käytännön sopimista.

IT2018-sopimusehtojen uudet käyttöohjeet ovat valmistuneet. Tule keskiviikkona 3.4. Sokos Hotel Presidenttiin kuulemaan ja hakemaan ajantasaista tietoa sopimusehdoista ja uusista käyttöohjeista.

Koulutuspäivän keskiössä on IT2018-sopimusehtojen käytettävyys. Käyttöohjeet on uudistettu legal designia hyödyntäen. Ne helpottavat käytännön sopimista.

Tilaisuudessa esiintyy IT2018-sopimusehtoja laatimassa olleita asiantuntijoita. Heillä on vahva käytännön kokemus markkinoilla laajasti käytettyjen sopimusehtojen soveltamisesta ja viimeisin asiantuntijatieto. Puheenjohtajana toimii Keskuskauppakamarin lakimies Minna Aalto-Setälä.

Tapahtuma on suunnattu IT-ehdot-lisenssinhaltijoille sekä ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekeville yrityksille, ohjelmistoja hankkiville ja lakimiehille.

Tilaisuuteen osallistuja saa 40 %:n alennuksen uuden IT2018-sopimusehtojen tilauksen ensimmäisen vuoden vuosimaksusta.

Osallistumismaksu

  • Jäsenetuhinta TIVIA-yhteisön jäsenille 489,80 €
  • Normaalihinta 613,80 €
  • Livestream 365,80 €

Ilmoittautuminen, ohjelma ja lisätiedot Kauppakamarin sivustolla

Tilaisuuden järjestävät Keskuskauppakamari, Ohjelmistoyrittäjät ry, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Teknologiateollisuus ry ja Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi