TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Kv-myynti kasvuun inboundin ja markkinoinnin automaation keinoin -aamiaisseminaari 28.11.

Seuraava MPP:n tapahtuma järjestetään 28.11. Pörssiklubilla. Tapahtuman alustajana on Jesse Nieminen, Co-founder, Viima ja tapahtuman aiheena on Kansainvälisen myynnin avaaminen inboundin ja markkinoinnin automaation avulla. Tapahtumaan on tarjolla rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti!

MPP eli Myynnin pyöreä pöytä on TIVIAn osaamisyhteisö, joka perustettiin uudelleen viime syksynä pidetyn Myynnin esteet 2016 -tutkimustulosten julkistustilaisuuden siivittämänä. MPP:n tavoitteena on lisätä ICT-myynnin osaamista ja myyntiä järjestämällä miniseminaareja, joissa toimii alustaja ja syntyy vuorovaikutusta sekä on mahdollisuus verkostoitua. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, mutta vain TIVIA-yhteisön jäsenille veloituksettomia.

Seuraava MPP:n tapahtuma järjestetään 28.11. Pörssiklubilla. Tapahtuman alustajana on Jesse Nieminen, Co-founder, Viima ja tapahtuman aiheena on kansainvälisen myynnin avaaminen inboundin ja markkinoinnin automaation avulla. Tapahtumaan on tarjolla rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi