TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Ketterä testaaja – Agile Tester sertifikaatti ISTQB:ltä

Agile tester -sertifikaatti on laajennus perustason (Foundation Level) sertifikaattiin ja sen suorittamisen edellytyksenä on ISTQB perustason sertifikaatti.

ISTQB® on julkaissut uuden Agile Tester -sertifikaatin. Agile tester -sertifikaatti on laajennus perustason (Foundation Level) sertifikaattiin ja sen suorittamisen edellytyksenä on ISTQB perustason sertifikaatti. FiSTB järjesti ensimmäisen julkisen englanninkielisen Agile Tester -koetilaisuuden Helsingissä FiSTB:n Testing Assemblyn yhteydessä 25.9.2014. Käännöstyö suomenkielisten kokeiden saamiseksi on käynnissä. Katso FISTB:n kurssikalenterista tulevien sertifikaattikokeiden ajat ja paikat.

Sertifiointi perustuu avoimesti saatavilla olevaan sisältöön (syllabus), jonka englanninkieliseen versioon voit tutustua ISTQB:n sivuilla http://www.istqb.org/downloads/syllabi/agile-tester-extension-syllabus.html. Koulutusyritykset tarjoavat myös kursseja Agile Tester -sertifikaattia varten. Ensimmäisen Agile Tester -akkreditoinnin sai Symbio ja muilta koulutusyrityksiltä on pian tulossa omat vastaavat kurssinsa.

Tutustu myös ISTQB:n tekemään lyhyeen esittelyvideoon Agile Tester -sertifikaatista: http://youtu.be/XoGPJ0gkRUg  (ISTQB® Agile Tester Smartshow).

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi