TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Käyttöliittymät kilpailukykytekijänä -seminaari antoi osallistujille monipuolisen kattauksen nykytilanteesta sekä tulevasta

Torstaina 11.10.2018 järjestetty Käyttöliittymät kilpailukykytekijänä -seminaari keräsi Tekniskan salien juhlatilan täyteen aiheesta kiinnostuneita kuulijoita. Seminaaria seurattiin myös suoran verkkolähetyksen avulla TIVIAn jäsenyhdistysten järjestämissä etätapahtumissa.

Torstaina 11.10.2018 järjestetty Käyttöliittymät kilpailukykytekijänä -seminaari keräsi Tekniskan salien juhlatilan täyteen aiheesta kiinnostuneita kuulijoita. Seminaaria seurattiin myös suoran verkkolähetyksen avulla TIVIAn jäsenyhdistysten järjestämissä etäseminaaritapahtumissa. Seminaaria seurattiin etäseminaaritapahtumissa Jyväskylässä, Mikkelissä, Rovaniemellä, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Tapahtumiin osallistui noin 200 henkilöä ympäri maata.

Seminaarin verkkolähetyksen tallenteet ovat nyt katsottavissa TIVIAn Youtube-kanavalla ja esiintyjien esitykset löytyvät tapahtumasivulta.

Alta löytyvässä kuvagalleriassa on kuvia niin Helsingistä kuin TIVIAn paikallisyhdistysten järjestämistä etätapahtumista.


TIVIAn toiminnanjohtaja Mika Helenius avasi seminaarin.


Seminaari lähetettiin suorana verkkolähetyksenä ympäri Suomea.


Professori Roope Raisamo Tampereen yliopistolta kertoi miten, tutkimus voi parantaa käyttöliittymien kilpailukykyä.


Kari Heikkilä (oik.) ja Mikko Roslakka Rubic HR Finlandilta avasivat kilpailukyky-näkökulmaa oikean toteuttajakumppanin löytämisen varmistamisen avulla.


Mikko Roslakka, Rubic HR Finland.


Joonas Lehtisen (toimitusjohtaja, Vaadin) esityksen aiheena oli Selainpohjaisten käyttöliittymien vallankumous.


Yleisöä paikan päällä Helsingissä.


Tampereen etäyhteystapahtuma.


Turun etäyhteystapahtuma.


Mikael Gummerus (toimitusjohtaja, Frosmo) kertoi uusien teknologioiden vaikutuksesta käyttökokemukseen.


Mikael Gummerus ja Mika Helenius.


Paneelikeskustelu päätti seminaarin ohjelman.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi