TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
ITK-konferenssi 5.–7.4.2017 Hämeenlinnassa

Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa (ITK) on Suomen suurin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma. Se kokoaa vuosittain yhteen lähes 2 000 opettajaa, rehtoria, opetusteknologian asiantuntijaa, tutkijaa, päättäjää, opiskelijaa ja muita asiasta kiinnostuneita. Konferenssi on kävijöidensä luoma tapahtuma: esityksiä haetaan konferenssia edeltävänä syksynä Call for papers -prosessin kautta.

Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa (ITK) on Suomen suurin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma. Se kokoaa vuosittain yhteen lähes 2 000 opettajaa, rehtoria, opetusteknologian asiantuntijaa, tutkijaa, päättäjää, opiskelijaa ja muita asiasta kiinnostuneita. Konferenssi on kävijöidensä luoma tapahtuma: esityksiä haetaan konferenssia edeltävänä syksynä Call for papers -prosessin kautta. ITK:n ensimmäinen päivä (5.4.) on varattu workshop-toiminnalle ja seuraavat kaksi päivää (6.–7.4.) varsinaiselle konferenssille.

TIVIA on mukana tapahtumassa tänäkin vuonna. Haluamme jatkossa entistä enemmän tiivistää yhteistyötä opetusalan ammattilaisten kanssa. Tästä erinomaisena esimerkkinä on talkoovoimin käynnistetyn massiivisen avoimen verkkokurssin, Koodiaapinen-MOOC, suosio opettajien keskuudessa. Sen avulla on annettu lähes 2 000 peruskoulun opettajalle opetussuunnitelman mukaista täydennyskoulutusta ohjelmoinnista.

Viime vuonna eEemeli-kilpailussa ITK2016-konferenssissa 14.4. palkittiin kunniamaininnalla yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta juuri IT-kouluttajat ry:n Koodiaapinen-MOOC. Kilpailun teemana oli ”Parasta oppia!”. Kilpailussa haettiin etenkin oppijaa kannustavia ja yhdessä oppimista edistäviä tuotteita. Vuoden parhaana oppimisratkaisuna palkittiin Qridi Oy:n Qridi. Lue lisää tästä.

TIVIA näkyy osastolla 219. Kartta

Tapahtuman ohjelmaan voit tutustua tästä: http://itk.fi/2017/ohjelma.

Ilmoittautuminen: www.itk.fi

Tervetuloa tapahtumaan ja käymään osastollamme!

TIVIA

Hämeen kesäyliopisto järjestää ITK-konferenssin yhteistyössä Tampereen yliopiston, Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston, Turun yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston, Hämeen ammattikorkeakoulun, Opetus- ja kulttuuriministeriön, Opetushallituksen, Suomen Akatemian, Taideyliopiston, Suomen Luokanopettajat ry:n, Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry:n, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n, Tekes:n, Omnian ja Otavan Opiston kanssa.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi