TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
IT-osaaminen, tulevaisuuden teknologiat ja yhteistyö esiin Turku ICT Weekillä 6.-10.3.2017

Kuudetta kertaa järjestettävä teemaviikko tavoittelee osallistujaennätystä ja 1 500 kävijää. Turun alueella toimiva TIVIAn jäsenyhdistys Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys (VSTKY) on myös mukana tapahtumassa. Robotiikka, IoT, terveysteknologia, tietoturva, lohkoketjut, SaaS, avoin data… Siinä vain osa Turku ICT Week -teemaviikon 16 eri tapahtuman teemoista.

Kuudetta kertaa järjestettävä teemaviikko tavoittelee osallistujaennätystä ja 1 500 kävijää. Turun alueella toimiva TIVIAn jäsenyhdistys Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys (VSTKY) on myös mukana tapahtumassa.

Robotiikka, IoT, terveysteknologia, tietoturva, lohkoketjut, SaaS, avoin data… Siinä vain osa Turku ICT Week -teemaviikon 16 eri tapahtuman teemoista. ”Tänä vuonna ohjelmasta on todella nähtävissä, miten laajasti ICT käsitetään. Erityisesti tulevaisuuden teknologiat ovat pinnalla ja aiheina ovat muun muassa tulevaisuuden koti sekä robotiikka” kertoo jo kuudetta kertaa viikon koordinaattorina toimiva Sonja Hyrynsalmi.

Yhteistyö on ollut aina Turku ICT Week -viikon ydin ”Kun aikoinaan syntyi ajatus ja unelma yhteisestä voimanponnistuksesta teemaviikon muodossa, ei pyörää todellakaan tarvinnut keksiä uudestaan. Alueella oli jo valmiiksi hyvää toimintaa ja toimijoita, jotka halusivat yhdessä tehdä jotain isompaa ja todella tuoda turkulaista osaamista esille.” Hyrynsalmi kertoo.

Viikko on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa ihmisten mielissä ja turkulainen IT-aktiivisuus kiinnostaa jo Turun ulkopuolellakin ”Kyllä hyvä tekemisen meininki näkyy. Olemme iloisia, että esimerkiksi tänä vuonna yli 700 IT-alan yrittäjän katto-organisaatio Ohjelmistoyrittäjät ry halusi tuoda suositun SaaS-klubinsa Turku ICT Weekille.”

Ilmoittautuminen viikon eri tapahtumiin on nyt käynnissä. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia, mutta moni edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja viikosta antaa Sonja Hyrynsalmi, Turku Science Park Oy 044 2916966, sonja.hyrynsalmi@turkusciencepark.com.

Viikon aikana ohjelmaa tuottavat muun muassa IBM, Nuori Yrittäjyys ry, Ohjelmistoyrittäjät ry, Turku Science Park Oy, Turun kauppakamari, Turun kaupunki, Turun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu ja Åbo Akademi.

www.turkuictweek.fi/ohjelma | @turkuictweek | Turku ICT Week Facebookissa


(Kuva: Turku ICT Week)

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi