TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Hype-IT Oulussa 18.10.2017

Pohjois-Pohjanmaan Tietojenkäsittely-Yhdistys järjestää Oulussa tapahtuman IT-alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Hype-IT järjestetään 18.10.2017 kello 17.00 Oulun keskustassa Technopoliksen tiloissa osoitteessa Sepänkatu 20. Tapahtuman puheenvuorojen teemana on innostavat ja motivoivat aiheet IT-alalla työskentelystä nyt ja tulevaisuudessa.

Pohjois-Pohjanmaan Tietojenkäsittely-Yhdistys (POTKY ry) järjestää Oulussa tapahtuman IT-alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Hype-IT järjestetään 18.10.2017 kello 17.00 Oulun keskustassa Technopoliksen tiloissa osoitteessa Sepänkatu 20. Tapahtuman puheenvuorojen teemana on innostavat ja motivoivat aiheet IT-alalla työskentelystä nyt ja tulevaisuudessa.

Tapahtumassa kuullaan puheenvuorot ainakin ZEF:n Jaakko Alasaarelalta, Talentedin Tuomas Jomppaselta, Bitfactorin Riikka Marttilalta ja BusinessOulun Janne Mustoselta. Jaakko Alasaarela on vakuuttanut ja motivoinut kuulijoita jo usean vuoden ajan, ja nyt saamme Jaakon myös Potkyn tapahtumaan puhumaan. Tuomas Jomppasen puheenvuoro keskittyy tekniikoihin, joita koodarien kannattaa nyt ja tulevaisuudessa hallita. Riikka Marttila kertoo meille data-analyysistä sekä siitä miten data-analyytikko työllistyy softafirmaan ja minkälaisiin tehtäviin. Janne Mustonen kertoo Oulun alueen yrityksistä sekä alan viimeaikojen ja tulevaisuuden kehityksestä.

Tapahtumassa on kahvitarjoilu ja pientä purtavaa. Puheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa verkostoitumiselle ja halukkaat voivat myös saunoa.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua osoitteessa goo.gl/kQQAQj

Mukaan pääsee 50 ensimmäistä ilmoittautunutta. TIVIAn sekä Potkyn jäsenet ovat etusijalla ilmoittautuessa.

Tervetuloa mukaan!

Pohjois-Pohjanmaan Tietojenkäsittely-yhdistys (POTKY) ry on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n jäsenyhdistys ja toimii Pohjois-Pohjanmaan alueella.

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi