TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Hae TIVIAn hallituksen jäseneksi!

TIVIAn hallitukseen haetaan syksyllä 2017 neljää uutta jäsentä 2-vuotiskaudelle 2018–2019. Etsimme henkilöitä, joilla on näkemystä kehittää TIVIAn toimintaa. Menestys tehtävässä edellyttää ahkeruutta, itsensä likoon laittamista ja kontaktiverkoston hyödyntämistä. Haemme tekijöitä - ikä, tausta ja sukupuoli ovat toissijaisia. Fokus on henkilöissä, ei niinkään yhdistys- tai yritystaustassa.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n hallitusjäsenten ehdokasasettelu syyskokoukselle 2017

TIVIAn hallitukseen haetaan syksyllä 2017 neljää (4) uutta jäsentä 2-vuotiskaudelle 2018–2019.

  • TIVIAn hallitukseen valitaan joka vuosi (kahdeksi vuodeksi) neljä uutta hallitusjäsentä erovuorossa olevien tilalle. Kukin hallitusjäsen voidaan valita korkeintaan kahtena peräkkäisenä kautena, eli 2 + 2 vuotta.
  • Seuraavalle 2-vuotiskaudelle 2018-2019 tämä tarkoittaa että erovuorossa olevista neljästä jäsenestä kolme voidaan, heidän suostuessa, valita uudestaan (Arttu Laitinen, Reino Myllymäki ja Tarmo Toikkanen), mutta Jarko Oravalle tulee neljä vuotta täyteen ja hänen tilalle pitää valita uusi jäsen.

Näkyvyyttä liittoyhteisöön

Etsimme henkilöitä, joilla on näkemystä kehittää TIVIAn toimintaa. Menestys tehtävässä edellyttää ahkeruutta, itsensä likoon laittamista ja kontaktiverkoston hyödyntämistä. Haemme tekijöitä - ikä, tausta ja sukupuoli ovat toissijaisia. Fokus on henkilöissä, ei niinkään yhdistys- tai yritystaustassa.

Hallitus kokoontuu n. 10 kertaa vuodessa. Hallituksen tehtävänä on strategian, toimintasuunnitelman ja talousarvion toteutuman ja tulosten seuranta. Hallitukselta odotetaan yhteydenpitoa muiden toimialaan vaikuttavien tahojen kanssa ja ICT-alan kehittämistä.

Perinteisesti TIVIAn hallitus toimii myös TIVIAn omistaman Infuture Oy:n ja Tietotekniikan tutkimussäätiön hallituksena.

Lisätietoja hallituksen toiminnasta antavat:

  • puheenjohtaja Juha-Pekka Leskinen p. 050 384 3997
  • toiminnanjohtaja Mika Helenius p. 0400 264 432

Hakeudu ehdokkaaksi

TIVIA lähettää jäsenille avoimen kutsun asettua ehdokkaaksi liittohallitukseen. Kaikki TIVIA-yhteisöön kuuluvat jäsenet voivat hakeutua ehdokkaiksi. Lisäksi pyydetään yhdistyksiä kannustamaan motivoituneita ja osaavia jäseniään hakeutumaan ehdokkaiksi. Jäsenistön kannustamisessa tehokkaita kanavia ovat esimerkiksi uutiskirjeet, jäsentilaisuudet sekä henkilökohtaiset kontaktit.

Hakemus

Hakemuksesi TIVIAn hallituksen jäseneksi tulisi sisältää:

  • perusteluja ehdokkuudelle
  • ehdokkaan tavoitteet TIVIAn hallituksessa
  • kuvaus ehdokkaasta; CV tai linkki LinkedIn-profiiliin ja maininta mahdollisesta toiminnasta TIVIAssa tai sen jäsenyhdistyksessä
  • ehdokkaan itsensä esille haluamat muut tiedot

Lopullinen valinta tapahtuu TIVIAn syysliittokokouksessa 24.–25.11.2017 ja lista kaikista ehdotetuista ehdokkaista ja vaalivaliokunnan ehdotus hallitusjäsenistä lähetetään jäsenyhdistyksille ja liittokokousedustajille syysliittokokouskutsun mukana.

Hakemukset ovat julkisia.

Hakemuksen lähettäminen

Pyydämme lähettämään hakemuksesi 15.11.2017 mennessä sähköisen lomakkeen kautta.

Lisätietoja

TIVIAn vaalivaliokunnan puheenjohtaja Jukka A. Ordén p. 040 5844 045

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi