TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
European skills -konferenssi Brysselissä 15.11. – TIVIA mukana vaikuttamassa!

Konferenssi järjestetään Brysselissä ja se käsittelee digitaalista muutosta ja it-ammattilaisuutta. TIVIAn toiminnanjohtaja Mika Helenius osallistuu konferenssissa paneelikeskusteluun, jonka aiheena on kyvykkyyden ja kompetenssin rakentaminen yhteistyössä. Helenius tapaa konferensissa myös muiden maiden johtavien it-yhdistysten johtoa.

TIVIA on mukana vaikuttamassa European skills -konferenssissa 15.11.2018. Konferenssi järjestetään Belgian pääkaupungissa Brysselissä ja se käsittelee digitaalista muutosta ja it-ammattilaisuutta. TIVIAn toiminnanjohtaja Mika Helenius osallistuu konferenssissa paneelikeskusteluun, jonka aiheena on kyvykkyyden ja kompetenssin rakentaminen yhteistyössä. Helenius tapaa konferensissa myös muiden maiden johtavien it-yhdistysten johtoa.

The EU Skills Conference aims to contribute to the success of the EU Skills Agenda and to increase Europe's digital talent pool and the digital capabilities of enterprises. The impact of technology on the economy and on society is beyond comparison. How do organisations innovate and use technology to fundamentally change their business models? What competences and skills are pivotal in that digital journey? This conference addresses how companies approach and lead digital transformation, how they tackle existing skills gaps, and explores concrete instruments that contribute to further maturing IT professionalism.

The European Skills Conference on "Digital Transformation and IT Professionalism" will take place on 15 November 2018 in Brussels, Belgium.

http://ictprofessionalism.eu/conference-programme-2018

 

kategoriassa Uutiset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi