TIVIA ry | Finnish Information Processing Association
Digitaalinen transformaatio -seminaarin tallenne on katsottavissa

TIVIAn jäsenyhdistys Sytyke järjesti virtuaalisen seminaarin digitaalisesta transformaatiosta 17. helmikuuta 2021. Seminaarin tallenne on nyt julkaistu vapaasti katsottavaksi.

Seminaarin alussa julkistettiin Sytykkeen Vaikuttavimman opinnäytetyö -kilpailun voittajaksi Minja Vitikka, jonka pro gradu -tutkielma käsittelee digitaalista murrosta. Minja Vitikka piti myös seminaarin ensimmäisen esityksen otsikolla "Digitaalinen transformaatio haastaa organisaatiot ketteryyteen ja jatkuvaan oppimiseen". Seminaarin toisena esityksenä oli "DigiOne – uusi alustatalous ekosysteemi koulutuksen toimialalle", josta kertoi Kirsi Lehto. Digitaalinen transformaatio on viimeisten vuosien aikana noussut ajankohtaiseksi teemaksi niin organisaatioissa kuin tietojärjestelmätieteen tutkimuksessa. Digitalisaation myötä yhteiskunnassa vallitsee digitaalinen murros, joka ajaa myös organisaatiot uudistumaan ja kohtaamaan digitaalisen transformaation.

Seminaarin tallenne on katsottavissa Youtubessa.

 
 Sytyke ry yhdistää tietojärjestelmätyön ammattilaiset.

Julkaisemme Sytyke-lehteä ja  järjestämme vuosittain seminaareja ja teemailtoja ajankohtaisista aiheista. Tuemme osaamisyhteisöjä, joiden jäsenet välittävät toisilleen aihepiiriensä syvällistä tietoa ja trendejä. Palkitsemme vuosittain vaikuttavimman alan opinnäytetyön. Vahvuutemme on laaja-alainen jäsenistömme aina koodaajista toimitusjohtajiin ja opettajista myynnin ammattilaisiin. Sytyke ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki ohjelmistokehityksestä kiinnostuneet yksityiset henkilöt, yritykset ja organisaationt. Sytyke ry:n toiminta-alueena on koko Suomi.

Sytyke on TIVIAn jäsenyhdistys ja se on perustettu 1979.

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi