TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Tietojenkäsittelytieteen päivät 2023

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Vuoden 2023 tietojenkäsittelytieteen päivien järjestelytoimikunta kutsuu tietojenkäsittelytieteen päivien teemaan liittyvien alojen ja laajemmin tietojenkäsittelytieteen sekä yleisemmin tietotekniikan jatko-opiskelijat ja tutkijat pitämään esityksiä tutkimusalastaan tai tutkimuksestaan Ouluun 13.-14.kesäkuuta! Päivien tarkoitus on koota yhteen kaikki Suomessa tietojenkäsittelytiedettä harjoittavat sekä aiheesta myös kansainvälisesti kiinnostuneet. Tämän vuoden päivien teemana on yhteentoimiva digitaalinen teknologia ja yhteiskunta.

Päivät pidetään Oulussa ja osana ohjelmaa ovat avoimet artikkelien esittely- ja keskustelusessiot. Julkaistavat ja esiteltävät artikkelit valitaan EasyChair-järjestelmään jätetyistä käsikirjoituksista. Artikkelien pitää olla englanninkielisiä, jotta ne voidaan julkaista Ceur-julkaisijan kautta. Artikkeliin liittyvien esitysten pitää olla siinä määrin yleistajuisia, että tietojenkäsittelytieteiden eri alojen edustajat voivat seurata niitä.

Kannustamme erityisesti varhaisvaiheen jatko-opiskelijoita kirjoittamaan tutkimuksistaan, etsimään kontakteja ja sosiaalisia yhteyksiä suomalaisen, pohjoismaisen ja kansainvälisen akateemisen piirin sisällä.

Lisätiedot ja rekisteröityminen

Päivämäärä ja aika
tiistaina
13. kesäkuuta 2023
Alkaa - 8.00
keskiviikkona
14. kesäkuuta 2023
Päättyy - 14.30 Europe/Helsinki
Sijainti

Oulu

Suomi
--Oulu--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

TIETOJENKÄSITTELYTIETEEN SEURA RY

mats.aspnäs@abo.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.