TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Teknologia 22

Rekisteröitymiset ovat suljettu

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina Teknologia 22 -messuilla. TIVIA ja jäsenyhdistyksistä TIVIA Uusimaa, ICT Leaders Finland, Tietoturva ja Sytyke vastaavat messujen ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta. TIVIAn messuständi sijaitsee TIVIA Stagen välittömässä läheisyydessä.

Messuille on maksuton sisäänpääsy. Lue lisää ja rekisteröidy kävijäksi!

Teknologia 22 on Pohjois-Euroopan johtava teknologian ja teollisuuden messutapahtuma. Teknologia-messukokonaisuus koostuu useista eri osa-alueista, joita ovat mm. automaatio, elektroniikka, energia, AI ja robotiikka, ICT ja 3D-tulostaminen.

Teknologia-messujen ohjelmakokonaisuuteen kuuluu laajan lavaohjelman lisäksi alan työmahdollisuuksia esittelevä Tulevaisuuden työnantaja -päivä, Ällistyttävät robotit -kilpailu sekä energia- ja kunnossapitokongressit.

Tapahtuman teemana on tänä vuonna "Kestävän huomisen ratkaisut". Tulevaisuuteen keskittyvä vastuullisuusteema lävistää kaikki osa-alueet ja alleviivaa sitä, että juuri teknologia tarjoaa ratkaisuja moneen ajankohtaiseen kestävän kehityksen haasteeseen. Teema näkyy messuilla muun muassa ohjelmarakenteessa, puhujavalinnoissa sekä näytteilleasettajien osastoilla.

Teknologia 22 -messut ovat hyvä mahdollisuus pitää yllä tietojaan paitsi tietotekniikasta, myös muista teknologioista ja niiden johtamisesta – sekä verkostoitua. Nähdään toukokouussa Messukeskussa!

Teknologia 22 -messuilla voi tutustua alan kiinnostavimpiin uutuustuotteisiin ja palveluihin, ja myös startupit ja uudet liikeideat nousevat esille. Teknologia 22 -tapahtuman startup-yrityksille suunnattu kilpailu on käynnissä. Palkinnon tarkoituksena on nostaa esille uusia ja merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Suomen Messusäätiö rahoittaa kilpailua 20 000 euron summalla.


Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 22 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 3.–5.5.2022.

Tapahtuman teema on Kestävän huomisen ratkaisut – Solutions for Sustainable Future.

www.teknologia22.fi  | #teknologia22

Päivämäärä ja aika
tiistaina
3. toukokuuta 2022
Alkaa - 9.00
torstaina
5. toukokuuta 2022
Päättyy - 16.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Messukeskus, Helsinki

Messuaukio 1
00520 Helsinki
Suomi
--Messukeskus, Helsinki--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

TIVIA ry

-
tivia@tivia.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.