TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Sisäisen auditoinnin koulutus

Rekisteröitymiset ovat suljettu


Tietoturva ry järjestää ”Sisäisen auditointi”-koulutuksen yhteistyössä Arter:in kanssa 22.3.2022. Koulutus järjestetään Arterin tiloissa ja kouluttajana toimii Jussi Moisio. Koulutukseen on myös mahdollista osallistua etänä verkkokoulutuksena. Koulutuskieli on Suomi.

Sisäisen auditoinnin koulutus (1 pv)

Sisäinen auditointi on vankka palautteen hankintatapa siitä, miten asiakas-, omistaja-, henkilöstö-, kumppanuus-, viranomais- jne. vaatimukset toteutuvat käytännössä, ja missä auditointikohteella on vielä varaa parantaa toimintaansa.

Nykyaikainen auditointi tukee organisaation perustehtävän ja tavoitteiden toteuttamista mahdollisimman virtaviivaisesti. Sisäisen auditoinnin painopisteet ovat organisaation sidosryhmien kannalta olennaisissa ”Must Be” -asioissa ja kehittämiskohteiden yhteisessä tunnistamisessa.

Auditoinnin oheistuotteet: Auditoinnin oheistuotteina syntyy mm. tehokasta viestintää kysyjien ja vastaajien kesken, parhaiden käytäntöjen vaihtumista osapuolten kesken, tavoitteiden realistisuuden peilausta, sekä nykyisten toimintatapojen kyseenalaistamista.

Eräitä auditoinnin olennaisimpia hyötyjä organisaatiolle ovatkin auditoijien raportoimat toimintojen vahvuudet ja auditointihetkellä kunnossa olleet toimintatavat. Niitä vahvistamalla ja kehityskohteita ja poikkeamia korjaten organisaatio vahvistaa kyvykkyyksiään.

Oppimismenetelmät

Koulutuspäivä koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä, organisaatiokohtaisista syventävistä pohdinnoista ja päivän aikana tehtävistä harjoitteista.

Osallistujat saavat runsaan aineiston erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen sisäisten auditointien tueksi.

Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on:

  • Saat uutena auditoijana perusvalmiudet auditointiin

  • Opit uudistuneiden standardien auditointivinkit

  • Kokeneena auditoijana syvennät ja tehostat auditoinnin toteutusta

  • Opit auditoinnin merkityksen toiminnan varmentamisen kannalta

  • Hahmotat auditointien merkityksen organisaation johtamisen, kehittämisen sekä toiminnan tehostamisen ja tuottavuuden kannalta

  • Opit keskeisiä tekijöitä ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmän auditoinnin kannalta

Lounas ja kahvit

Koulutukseen sisältyy lounas ja iltapäiväkahvit. 

Hinnat

Tietoturva ry jäsenille jäsenhinta 450 euroa (ALV 0%)

Jäsenhinnan saadakseen on Tietoturva ry jäsenyys oltava voimassa ja maksettuna ilmoittautumishetkellä. Koulutukseen on myös mahdollista osallistua ilman jäsenyyttä, jolloin hinta on  650 euroa (ALV 0%).


Yhdistys varaa oikeudet muutoksiin.

Päivämäärä ja aika
tiistaina
22. maaliskuuta 2022
8.30 16.00 Europe/Helsinki
Sijainti

TIETOTURVA RY

--TIETOTURVA RY--
info@tietoturva.fi
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

TIETOTURVA RY

info@tietoturva.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.