TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

SAFe® Product Owner / Product Manager

Rekisteröitymiset ovat suljettu

SAFe Product Owner / Product Manager -koulutus on suunnattu organisaatiossa sisäisestä tuotteenhallinnasta vastaaville henkilöille. Koulutuksessa käydään läpi oleelliset tiedot ja taidot, joita Lean-Agile-toimintamalli edellyttää tuotehallinnan ja tuoteomistajan tehtävissä.


Kurssin tiedot

SAFe Product Owner / Product Manager -kurssin aikana opit oleelliset tiedot ja taidot, joiden avulla pystyt menestyksekkäästi toimimaan tuotepäällikön tai tuoteomistajan roolissa ketterässä organisaatiossa. Kurssilla opit taitoja, joiden avulla voit ohjata arvon tuottamista, sekä hallita tuotejonoja ja hankkeita erilaisten aktiviteettien, työkalujen ja mekanismien avulla. Lisäksi saat syvällistä ymmärrystä toimitusjunan (Agile Release Train) arvontuottamisesta.

Opit myös hyödyntämään lean-ajattelua kehitysaihioiden (epic) kirjoittamiseen, niiden pilkkomiseen toiminnallisuuksiksi (feature) ja tarinoiksi (story) sekä iteraatioiden toteuttamiseen ja suunnitteluun. Lisäksi saat ymmärrystä jatkuvasta toimitusputkesta ja DevOps-kulttuurista.

Lisätietoja Scaled Agilen sivuilla.

Kurssilla käsiteltäviä asioita

  • SAFen hyödyntäminen ketterässä organisaatiossa
  • Lean-Agile mindsetin liittäminen tuoteomistajan ja -päällikön rooleihin
  • Yhteistyö lean-salkunhallinnan kanssa
  • Jatkuva asiakastarpeen tutkiminen
  • Inkrementtien toteuttaminen
  • Tuoteomistajan ja tuotepäällikön roolien ja vastuiden määrittely

Kenelle kurssi on tarkoitettu

SAFe PO/PM -kurssista hyötyvät erityisesti tuoteomistajat, tuotepäälliköt sekä liiketoiminnan edustajat projekteissa. Tyypillisiä osallistujia ovat myös bisnesomistajat, bisnesanalyytikot sekä portfolio- ja hankepäälliköt.

Valmentaja

Rami Sirkiä
Managing director, Lean-agile transformations & SAFe Fellow

Rami Sirkiä has MSc in Management Accounting and has bridged the finance function and software development function when he implemented a planning and financial system that complied with Scaled Agile SW development. Now he is helping companies to succeed in enterprise level agility.

Osallistumismaksu

Jäsenhinta koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökuntaa.

  • TIVIA-jäsenhinta 1 345 €

  • Normaalihinta 1 495 €

  • TIVIA-jäsenhinta Early Bird 1 145 €

  • Normaalihinta Early Bird 1 345 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Hinta pitää sisällään koulutusmateriaalin, testin ja SAFe PO/PM -sertifikaatin testin läpäisseille henkilöille

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 €)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista veloituksetta. Mikäli perut osallistumisesi alle 14 vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta, veloitamme sinulta 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi.

Päivämäärä ja aika
tiistaina
14. maaliskuuta 2023
Alkaa - 8.30
keskiviikkona
15. maaliskuuta 2023
Päättyy - 16.30 Europe/Helsinki
Sijainti

Helsinki

Suomi
--Helsinki--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

Nitor Delta Oy

--Nitor Delta Oy--
+358456563001
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.