TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

Leading SAFe®

Rekisteröitymiset ovat suljettu

Leading SAFe -kurssi on paras mahdollinen aloitus ketterälle toiminnalle. Kurssilla saat kattavan ymmärryksen ketterän toimintatavan taustoista, periaatteista ja termistöstä aina ketterien tiimien toimintaan sekä ketterään portfolionhallintaan ja rahoitukseen.

Kurssin jälkeen osaat muodostaa ketterät tiimit sekä rakentaa näiden välisen yhteistyön. Saat valmiudet toteuttaa tiimien välisen yhteisen suunnittelun, jolloin asiakasarvoa voidaan tuottaa nopeammin. Opit rakentamaan yrityksen ketterän portfolion niin, että halutut strategiset tuotteet tuottavat asiakkaalle arvoa jatkuvasti. Lisäksi ymmärrät, miten ketterä rahoitusmalli mahdollistaa tiimien ketterän toiminnan käytännössä.

Kurssilla käytettävät esimerkit tulevat osallistujien omista ympäristöistä, jolloin saat ymmärryksen yrityksesi nykytilasta sekä tarvittavasta muutosmatkasta siihen, että organisaatio on aidosti ketterä. Kokonaisuudessaan kurssi on kattava läpileikkaus Lean ja Agile -toimintamalliin. Parhaan hyödyn organisaatio saa, kun samasta organisaatiosta kurssin käy 2-3 henkilöä kerralla. Tämä helpottaa uuden ajattelutavan edistämistä yrityksen sisällä.


Kurssin sisältö

Kurssilla käydään läpi elementit, joista ketteryys muodostuu, sekä kuinka ketterä toimintatapa skaalataan koko organisaatioon. Kurssi muodostuu seuraavista kokonaisuuksista:

 • Ketteryys digitaalisella aikakaudella
 • Ketterä johtajuus ja Lean-Agile-ajattelutapa ja -periaatteet käytännössä
 • Ketterät moniosaaja-tiimit ja jatkuva arvon tuottaminen
 • Ketterä tuotekehitys ja asiakaskeskeisten ratkaisujen rakentaminen
 • Ketterä portfolionhallinta ja rahoitus
 • Ketterän muutoksen johtaminen
 • SAFe Agilist (SA) -sertifiointikoe


Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada kattavan kokonaiskuvan ketterästä toimintamallista ja Scaled Agile Frameworkista. Kurssin kautta pääset aloittamaan ketterän muutosmatkan, jota voit syventää roolikohtaisilla koulutuksilla. Kurssi sopii kenelle tahansa organisaatiotasosta riippumatta eikä aiempaa osaamista skaalatusta ketteryydestä tarvita.

SAFe Agilist -sertifikaatti

Kurssin jälkeen on mahdollista tehdä SAFe Agilist -sertifiointiin tähtäävä koe verkossa. Aikaa testin suorittamiseen on 90 minuuttia. Lisätietoa sertifikaattikokeesta löydät Scaled Agilen verkkosivuilta.

Valmentaja

Maarit Laanti
Johtaja, Valmennus, SAFe Fellow

Maarit Laanti on Nitorin päävalmentaja ja tehnyt väitöskirjansa laajamittaisesta ketteryydestä. SAFe Fellow Maarit on yksi SAFe-menetelmän kontribuuttoreista sekä myös sertifioitu SAFe -menetelmän kouluttajien kouluttaja, ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Osallistumismaksu

Jäsenhinta koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökuntaa.

 • TIVIA-jäsenhinta 1 345 €

 • Normaalihinta 1 495 €

 • TIVIA-jäsenhinta Early Bird 1 145 €

 • Normaalihinta Early Bird 1 345 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Hinta pitää sisällään koulutusmateriaalin, testin ja SAFe Agilist -sertifikaatin verkossa testin läpäisseille henkilöille.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 €)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista veloituksetta. Mikäli perut osallistumisesi alle 14 vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta, veloitamme sinulta 50 % kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi.


Päivämäärä ja aika
tiistaina
14. helmikuuta 2023
Alkaa - 8.30
keskiviikkona
15. helmikuuta 2023
Päättyy - 16.30 Europe/Helsinki
Sijainti

Helsinki

Suomi
--Helsinki--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

Nitor Delta Oy

--Nitor Delta Oy--
+358456563001
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.