Kuvituskuva. Teknologia 21 -tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.–11.11.

Teknologia 21 -messut 9.–11.11. Messukeskuksessa Helsingissä

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina Teknologia 21 -messuilla. TIVIA ja jäsenyhdistyksistä TIVIA Uusimaa, ICT Leaders Finland, Tietoturva ja Sytyke vastaavat messujen ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta. TIVIAn messuständi sijaitsee TIVIA Stagen välittömässä läheisyydessä.

Messuille on maksuton sisäänpääsy. Lue lisää ja rekisteröidy kävijäksi!

Teknologia 21 on Pohjois-Euroopan johtava teknologian ja teollisuuden messutapahtuma. Teknologia-messukokonaisuus koostuu useista eri osa-alueista, joita ovat mm. automaatio, elektroniikka, energia, AI ja robotiikka, ICT ja 3D-tulostaminen.

Teknologia-messujen ohjelmakokonaisuuteen kuuluu laajan lavaohjelman lisäksi alan työmahdollisuuksia esittelevä Tulevaisuuden työnantaja -päivä, Ällistyttävät robotit -kilpailu sekä energia- ja kunnossapitokongressit. Ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan 15.9.2021 osoitteessa www.teknologia21.fi.

Marraskuussa järjestettävillä teknologia-alan messuilla on käytössä omaehtoinen koronapassi, joka perustuu asiakkaiden ja messuvieraiden omaehtoiseen vakuutukseen rekisteröitymisen yhteydessä. Teknologia 21 -messujen asiakkailta ja messuvierailta edellytetään omaehtoista vakuutusta, jonka edellytyksenä on joko täysi rokotussuoja, viimeisten 6 kuukauden aikana sairastettu koronatauti tai negatiivinen koronatestitulos.  Lue lisää aiheesta.

Tapahtuman teemana on tänä vuonna ”Kestävän huomisen ratkaisut”. Tulevaisuuteen keskittyvä vastuullisuusteema lävistää kaikki osa-alueet ja alleviivaa sitä, että juuri teknologia tarjoaa ratkaisuja moneen ajankohtaiseen kestävän kehityksen haasteeseen. Teema näkyy messuilla muun muassa ohjelmarakenteessa, puhujavalinnoissa sekä näytteilleasettajien osastoilla.

Teknologia 21 -messut ovat hyvä mahdollisuus pitää yllä tietojaan paitsi tietotekniikasta, myös muista teknologioista ja niiden johtamisesta – sekä verkostoitua! Nähdään marraskuussa Messukeskuksessa!

Messuille on maksuton sisäänpääsy. Lue lisää ja rekisteröidy kävijäksi!


Teknologia 21 -messuilla voi tutustua alan kiinnostavimpiin uutuustuotteisiin ja palveluihin, ja myös startupit ja uudet liikeideat nousevat esille. Osana Teknologia-messujen ohjelmaa järjestetään startup-kilpailu, jonka tavoitteena on tuoda esille tämän hetken lupaavimpia ja potentiaalisimpia alan kasvuyrityksiä. Kilpailun hakuaika on käynnissä ja päättyy 10.10., jonka jälkeen kilpailuraati valitsee 3–5 finalistia messuilla keskiviikkona 10.11. järjestettävään pitchaus-finaaliin. Voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 20 000 € stipendillä.


Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 21 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 9.–11.11.2021.

Tapahtuman teema on Kestävän huomisen ratkaisut – Solutions for Sustainable Future.

www.teknologia21.fi  | #teknologia21