TIVIAn tapahtumakalenteri, jäsen- ja tapahtumatiedote

Helpoin tapa saada oma tapahtuma mukaan TIVIAn tiedotukseen on tapahtuman luominen Kiltaan ja valitsemalla sieltä kalentereista oman yhdistyksen kalenterin lisäksi myös Tieto-ja viestintätekniikan ammattilaiset, TIVIA ry ESPOO. Lisätiedot löytyvät TIVIA-yhteisö-otsikon alla olevasta Jäsenyhdistysosiosta (edellyttää kirjautumista).

Mikäli yhdistyksenne ei käytä Kiltaa tapahtumien hallintaan, voitte lisätä tapahtuman TIVIAn kalenteriin myös tapahtumalomakkeen kautta.

Tapahtuman jälkeen kannattaa täyttää raportointilomakkeen, sillä siitä saatte apua mm. yhdistyksen toimintakertomuksen kirjoittamiseen. Tapahtumatiedot arkistoidaan TIVIAssa ja ilmoitetuista tapahtumista lähetetään yhdistykselle yhteenveto vuoden lopussa. Hyödynnämme yhteenvedot myös TIVIAn toimintakertomuksessa, jäsenyyksien markkinoinnissa sekä koko liittoyhteisön toiminnan kehittämisessä.

Banneri TIVIAn etusivulle

Yhdistyksillä on mahdollisuus saada esim. isomman tapahtuman banneri TIVIAn etusivulle. Lisätietoja bannereihin liittyen antaa olli.teras(ät)tivia.fi.