Tiedotuskanavat ja -tavat

Voit tiedottaa veloituksetta yhdistyksesi tapahtumista tai muista yleisesti kiinnostavista asioista seuraavissa tiedotuskanavissa:

  • TIVIAn tapahtumakalenteri
  • TIVIAn jäsentiedote (ilmestyy kerran kuukaudessa)
  • TIVIAn tapahtumatiedote (ilmestyy kerran kuukaudessa)
  • Banneri TIVIAn etusivulle
  • TIVIAn uutiskirje Summa-lukijoille (ilmestyy joka perjantai; yleisesti kiinnostavat tapahtumat ja toiminta)
  • Koulutus.fi-sivusto (yleisesti kiinnostavat koulutukset ja tapahtumat)

Helpoin tapa saada oma tapahtuma mukaan TIVIAn tiedotukseen on tapahtuman luominen Kiltaan ja valitsemalla sieltä kalentereista oman yhdistyksen kalenterin lisäksi myös Tieto-ja viestintätekniikan ammattilaiset, TIVIA ry ESPOO. Katso ohjevideo .

Mikäli yhdistyksenne ei käytä Kiltaa tapahtumien hallintaan, voitte lisätä tapahtuman TIVIAn kalenteriin myös tapahtumalomakkeen kautta.

Tapahtuman jälkeen kannattaa täyttää raportointilomake, sillä siitä saatte apua mm. yhdistyksen toimintakertomuksen kirjoittamiseen. Tapahtumatiedot arkistoidaan TIVIAssa ja ilmoitetuista tapahtumista lähetetään yhdistykselle yhteenveto vuoden lopussa. Hyödynnämme yhteenvedot myös TIVIAn toimintakertomuksessa, jäsenyyksien markkinoinnissa sekä koko liittoyhteisön toiminnan kehittämisessä.

Tiedottamiseen liittyvissä asioissa sinua auttaa:
Natalia Kallio, natalia.kallio(ät)tivia.fi , puh. 0207 419 887

Liittoyhteisön www-sivut

Yhdistykset ja osaamisyhteisöt voivat perustaa omia sivujaan TIVIAn sivuston yhteyteen ja toivomme yhdistysten ja osaamisyhteisöjen ideoivan ja kehittävän omaan alueeseensa liittyvää sisältöä ja julkaisevan sitä sivuillamme.

Sivustolla on välineitä mm. tapahtumien hallinnan, keskusteluryhmien, jäsenkyselyiden ja verkkolehtien perustamiseksi ja tuottamiseksi. Uusia palveluja yhteisöllisyyden tukemiseksi kehitetään.

Palvelujen kehittämisen kautta pyritään luomaan jäsenyyteen uutta sisältöä.

Toivomme, että jäsenyhdistykset tarkastaisivat säännöllisesti, että tiedot www-sivuilla ovat ajan tasalla. Esimerkiksi TIVIAn jäsenetuja päivitetään jatkuvasti, joten voi olla kätevintä linkittää edut suoraan TIVIAn kotisivuille. Ajankohtaista tietoa sisältävät sivut auttavat myös meitä markkinoimaan TIVIAn ja jäsenyhdistysten jäsenyyttä.

Lisätietoja TIVIAn ja jäsenyhdistyksien nettisivuista olli.teras(ät)tivia.fi

Viestinnän oppaita

Kolumniopas

Mediaopas

TIVIAn esittelyaineistot

Suomenkielinen PDF (16:9-versio)   (4:3-versio)

Englanninkielinen PDF (4:3-versio)

Opiskelijoille PDF (16:9-versio)   (4:3-versio)