2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi – lue lisää ja tutustu juhlavuoden esitteeseemme!

TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

                                   

TIVIA Connect: Koodaus on uusi kansansivistyksen, kulttuurin ja luovuuden perusta
TIVIA tarjoaa maamme laajimmat osaamisen kehittämisen verkostot koodauksen oppimiseen, robotiikan rakentamiseen ja tietotekniikan hyödyntämiseen liiketoiminnassa. TIVIA on maamme suurin ja laaja-alaisin valtakunnallinen, uuden luovan koodauksen, robotiikan ja tietoon perustuvan tietotekniikan hyödyntämisen sivistysjärjestö. TIVIAn tavoitteena on edistää suomalaiseen osaamiseen perustuvan yrittämisen, yhteiskunnan ja elinkeinoelämän kasvun edellytyksiä riippumattomaan tietoon perustuen, verkottamalla alan parhaita toimijoita ja vaikuttajia jo 65 vuoden ajan. TIVIA tarjoaa maamme laajimmat osaamisen kehittämisen verkostot koodauksen oppimiseen, robotiikan rakentamiseen ja tietotekniikan hyödyntämiseen liiketoiminnassa. TIVIA on koululaisille ilmaista. TIVIA mahdollistaa oppilaitosten, luokkien ja opettajien oppijakeskeisten edellytysten toteuttamista valtakunnallisen toiminnan avulla. TIVIA tarjoaa mahdollisuuden hankkia ja jakaa osaamista yhden valtakunnallisen sivistysalustan avulla.

TIVIA on opetuksen ja osaamisen nuorisojärjestö

Paikalliset verkostot, opettajien yhteistyö ja koulujen välinen toiminta tarjoavat nuorille valtavat mahdollisuudet koodaukseen ja robotiikan ja tietoon perustuvan tietotekniikan oppimiseen alan parhaiden opettajien johdolla. TIVIAn kehityshankkeet, koulutukset, tilaisuudet, oppimateriaalituotanto ja apurahat ovat mahdollistaneet nuorten lähettämisen mm. robotiikan MM-kilpailuihin.

TIVIA on opiskelijoiden ja ammattilaisten verkosto

TIVIA on kaikkien eri tietotekniikan opiskelijajärjestöjen yhteinen valtakunnallinen verkosto. Verkosto, joka mahdollistaa eri kiltojen, yhdistysten ja ryhmien toimintaa, tapahtumia ja vuosittaisia tapaamisia. Opiskelijoille tarjoamme mahdollisuuden yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen alan vaikuttajien kanssa sekä mahdollisuuden sisällön tuottamiseen eri kanavissa.

TIVIA on digitaalisen kehityksen vaikuttajaverkosto Euroopassa

TIVIAn toiminnassa ovat mukana kaikki maamme suurimmat CIO- ja CDO-verkostot. Verkostojen päättävät henkilöt ovat keskeisessä roolissa digitaalisen ja tietoteknisen kehityksen ohjaamisessa Suomessa. TIVIAn jäsenyys avaa ovet myös Euroopan ja Pohjoismaiden laajimpiin tietotekniikan osaamisen kehittämis- ja päättäjäverkostoihin. Tule mukaan rakentamaan osaamista ja verkostoja Suomen parhaaksi! Teksti: Mika Helenius  
kategoriassa TIVIA Connect
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi