2023 on TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi – lue lisää ja tutustu juhlavuoden esitteeseemme!

TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

                                   

Muutosjohtamisen ABC 14.3.2023

TIVIA järjestää projektien omistajille, projektipäälliköille, johtajille ja esihenkilöille suunnatun Muutosjohtamisen ABC -koulutuksen tiistaina 14. maaliskuuta 2023.  Koulutuksessa käydään läpi muutosjohtamisen perusteet alkaen muutoksen olemuksen ymmärtämisestä aina muutoksen kohtaamiseen omassa elämässä.

Koulutuksessa on toteutumistakuu. Koulutus järjestetään kaksiosaisena verkkokoulutuksena. Koulutuksen ensimmäinen osa on 14.3. klo 9.00–12.00. Toinen osa järjestetään myöhemmin osallistujien yhdessä päättämänä ajankohtana.

Muutosjohtamisen ABC -koulutukseen osallistuvat oppivat raivaamaan esteitä muutoksen tieltä ja kasvattamaan muutostahtoa. He oppivat myös muutosviestintää sekä muutosta jarruttavien henkilöiden käsittelyä. Muutosjohtamista tarkastellaan sekä lyhyen aikavälin että pitkän tähtäimen muutoksen näkökulmasta. Näin kurssille osallistujat saavat käytännössä toimivia työkaluja muutosjohtamisen haasteisiinsa.

Muutosjohtamisen perusteisiin osallistujat johdattaa tietokirjailija ja tuottavuusaktivisti Reino Myllymäki (DI), jolla on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan ja tietohallinnon muutosten läpiviennistä.

Henkilöjäsenet ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökunta pääsevät osallistumaan koulutukseen jäsenhintaan 625 euroa + alv 24 %. Normaalihinta on 780 euroa + alv 24 %.

Lue lisää ja ilmoittaudu

kategoriassa Koulutukset
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi