Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

TIVIAn koulutuskokonaisuuden nimikilpailu

TIVIAn osaamisen kehittämisen palvelut (mm. koulutukset, webinaarit, seminaarit) kasvavat ja kehittyvät vauhdilla. Jatkossa haluamme esitellä palveluitamme vielä selkeämmin jaottelemalla ne yhden markkinointinimen alle.

Jätä jälkesi TIVIAan ja lähetä markkinointinimi-ehdotuksesi ja osallistu samalla Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeiden arvontaan.

Osallistu kilpailuun

TIVIAn nimikilpailun säännöt

Nimikilpailun järjestäjä

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry
Lars Sonckin kaari 12, 02600, Espoo
Y-tunnus: 0556658-0

Kilpailuaika

29.6.–15.8.2021

Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. TIVIA ei vastaa mahdollisista tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

Kilpailun tausta ja tarkoitus

TIVIA kehittää olemassa olevaa koulutustarjontaansa yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi, jonka alle tulevat jatkossa webinaarit, koulutukset, sertifiointitoiminta sekä verkkokoulutukset. Tällä nimikilpailulla haetaan ehdotuksia uuden koulutuskokonaisuuden markkinointinimeksi.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua sähköisellä Webropolin kyselylomakkeella osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/3D1CAF028E3F116B

Nimiehdotus ei saa olla loukkaava eikä hyvän tavan tai lain vastainen. Kaikki määräajassa nimikilpailuun lähetetyt nimiehdotukset, jotka täyttävät yllä mainitut kriteerit, luovutetaan valitsijaraadin käyttöön ja ovat mukana palkinnon arvonnassa.

Kilpailu on avoin kaikille TIVIA-yhteisön jäsenille pois lukien arvonnan tai sen valmistelun järjestämiseen osallistuneet henkilöt.

Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen

Palkintona on Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeet. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti 15.9.2021 mennessä. Voittajalle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Nimen valinta ja nimiehdotuksen käyttöoikeudet

Valinnan uuden TIVIAn koulutuskokonaisuuden nimestä tekee valitsijaraati syksyllä 2021. Raati voi valita nimen kilpailuun lähetettyjen ehdotusten joukosta. Raadilla on oikeus muokata nimiehdotusta ja oikeus olla valitsematta nimeä kilpailuun osallistuneiden ehdotusten joukosta.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa kaikki luovutettavissa olevat oikeudet ehdottamaansa nimeen järjestäjälle. Järjestäjällä on oikeus nimen julkaisuun, sen käyttöön tuotemerkkinä, markkinoinnissa ja kaikessa toiminnassa, sen luovuttamiseen edelleen sekä nimen rekisteröimiseen. Järjestäjällä on kaikki oikeudet muuttaa nimeä tai olla käyttämättä sitä.

TIVIAlla on oikeus julkaista arvonnan voittajan sekä raadin valitseman nimiehdotuksen lähettäneen osallistujan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Osallistujien antamia henkilötietoja käytetään vain nimikilpailuun liittyvään viestintään, eikä niitä luovuteta edelleen. Kaikki tiedot hävitetään kilpailun päätyttyä.

Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä.

Osallistumalla ideakilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja

Janne Mustonen
toimitusjohtaja
+358 45 675 2929
janne.mustonen(at)tivia.fi