1.       Rekisterinpitäjä

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry, Lars Sonckin kaari 12, 02600, Espoo, 020 741 9898, tivia<at>tivia.fi

2.       Rekisteriasiat

Vastaamme mahdollisimman pian kaikkiin rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin, joissa vastausta on pyydetty.

3.       Rekisterin nimi

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen kohdennettu rekisteri.

4.       Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5.       Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

·         Nimi

·         Sähköpostiosoite

·         Matka- ja/tai muu puhelinnumero

·         Organisaatio ja asema

·         Organisaation osoitetiedot

·         Yhteysloki

6.       Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7.       Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8.       Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9.       Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.