Finanssialan standardien mahdollisuudet liiketoiminnassa

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 20.11.2019
Järjestäjä: Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
Maksullisuus: ilmainen

Finanssialan liiketoimintamallit ovat muuttumassa vauhdilla. Standardeilla on finanssialalla ja sen muutoksissa keskeinen rooli. Alan standardit kattavat laajan spektrin rahoituspalveluita ja -tapahtumia sekä tietoturvaratkaisuja. Näillä varmistetaan finanssialan infrastruktuurin yhteistoiminta sekä luottamuksellisuus.

Tule kuulemaan lisää finanssialan standardien tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista! Tilaisuus on maksuton.

Lue lisää

Future of 5G

Paikka: Messukeskus, Helsinki
Ajankohta: 6.11.2019
Järjestäjä: Alma Talent Oy
Maksullisuus: maksullinen

6.11.2019 järjestettävä Future of 5G -päättäjätapahtuma kattaa ajankohtaisimmat teemat uusista liiketoiminta- ja palvelukonsepteista, keskustelufoorumin 5G-verkkohankkeista ja -piloteista sekä muut innovatiiviset ratkaisut turvallisuusnäkökulmat huomioiden. Tapahtuma järjestetään osana Helsingin Messukeskuksessa järjestettävää Teknologia 19 -tapahtumaa, jonka teemat ovat automaatio, elektroniikka, hydrauliikka ja pneumatiikka,

Lue lisää

Teknologia 19

Paikka: Messukeskus, Helsinki
Ajankohta: 5.–7.11.2019
Järjestäjä: Tieto-ja viestintätekniikan ammattilaiset, TIVIA ry
Maksullisuus: ilmainen

Teknologia 19 -messut 5.–7.11 Messukeskuksessa Helsingissä

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina Teknologia 19 -messuilla. TIVIA ja jäsenyhdistyksistä MiitIT, IT-kouluttajat, ICT Leaders Finland, Tietoturva ja Sytyke vastaavat messujen ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta.

Lue lisää

Tietoturva, tietosuoja ja ISO/IEC 27001-sarja haltuun

Paikka: Malminkatu 34, Helsinki
Ajankohta: 31.10.2019
Järjestäjä: Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
Maksullisuus: ilmainen

Tervetuloa seminaariin, jossa esitellään sarja kokonaisuutena ja kuullaan vinkkejä ja neuvoja auditointiin valmistautumiseen. Tilaisuudessa tutustutaan myös hiljattain julkaistuun tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän tietosuojalaajennukseen ISO/IEC 27701 Extension to ISO/IEC 27001 and ISO/IEC 27002 for privacy information management – Requirements and guidelines sekä tietosuojastandardeja esittelevään oppimateriaaliin.

Lue lisää

Digital & Cyber Security

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 24.10.2019
Järjestäjä: Alma Talent Oy
Maksullisuus: maksullinen

Tivin Digital & Cyber Security -tapahtuma yhdistää kyber- ja tietoturvallisuuden sekä liiketoiminnan jatkuvuuden ajankohtaisimmat trendit yhdeksi tapahtumakokonaisuudeksi. Henkilöstön osaaminen ja valveutuneisuus on yksi suurimpia yritysten turvallisuusuhkia. Tapahtuma on suunnattu tietohallinto-, tietoturva-, riskienhallinta, digi-, kehitys- sekä liiketoimintajohtajille sekä aiheesta kiinnostuneille asiantuntijoille.

Lue lisää