Teknologia 21

Paikka: Messukeskus, Helsinki
Ajankohta: 9.–11.11.2021
Järjestäjä: Tieto-ja viestintätekniikan ammattilaiset, TIVIA ry
Maksullisuus: ilmainen

Teknologia 21 on tapahtuma sinulle, joka työskentelet teollisuuden ja teknologian alalla ja haluat kasvattaa asiantuntemustasi, oppia uutta ja verkostoitua! Tapahtuman aihealueina mm.: ICT, tekoäly ja robotiikka, automaatio ja elektroniikka. TIVIA on mukana tapahtumassa yhteistyökumppanina ja vastaa yhdessä jäsenyhdistysten kanssa TIVIA-lavan ohjelmasta.

Merkitse päivät jo kalenteriisi!

Lue lisää

Standardisointi ajan hermolla lohkoketjuissa

Paikka: Verkossa
Ajankohta: 21.5.2021
Järjestäjä: Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
Maksullisuus: ilmainen

Lohkoketjujen standardisointi aloitettiin muutamia vuosia sitten ja nyt on käännetty suomeksi ensimmäinen valmis standardi, lohkoketjujen sanasto. Selkeiden, yhdenmukaisten ja johdonmukaisten standardien laatiminen edellyttää selkeää, yhdenmukaista ja johdonmukaista termistöä, niinpä standardisointi alkaakin usein termistön laatimisella.

Tervetuloa kuulemaan uusimpia uutisia lohkoketjujen standardisoinnissa sekä tutustumaan juuri käännettyyn sanastoon!

Lue lisää

Prosessipäivät 2021

Paikka: Virtuaalinen
Ajankohta: 4.–5.5.2021
Järjestäjä: WAKARU PARTNERS OY
Maksullisuus: maksullinen

Tänä keväänä jo yhdeksättä kertaa järjestettävät Prosessipäivät on Suomen johtava palvelu- ja prosessijohtamisen ammattilaistapahtuma. Prosessipäivät pidetään 4.-5.5.2021 virtuaalisena. TIVIA on mukana yhteistyökumppanina tapahtumassa.

TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet pääsevät osallistumaan Prosessipäiville alennettuun hintaan.

Lue lisää

Agile- ja DevOps-standardisointi käynnissä

Paikka: Webinaari
Ajankohta: 29.4.2021
Järjestäjä: Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
Maksullisuus: ilmainen

ISOssa kehitetään uusia standardeja ketterän ohjelmistokehittämisen eli agilen ja uusien toimintamallien eli DevOps-toiminnan hyödynnettäväksi. Työtä tehdään ISO/IEC JTC 1/SC 7/WG 29 -työryhmässä.

Työryhmällä on suomalainen puheenjohtaja, Mitro Kivinen. Webinaarissa hän kertoo työn tämänhetkisestä tilanteesta ja suomalaisille alan asiantuntijoille tarjolla olevista mahdollisuuksista vaikuttaa alan keskeisiin standardeihin.

Lue lisää