Tutkivan testauksen työkurssi

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 5.–6.2.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Koulutuksessa koet tutkivan testauksen käytännön kautta, ja opit tekemällä: suunnittelemme testausta, testejä ja testaamme havaintoja raportoiden. Opimme testauksen taitoja ryhmämuodossa. Testauskohteemme ovat avoimen lähdekoodin sovelluksia, jotka on helppo oppia ja joiden kautta saadut opit ovat suoraan siirrettävissä osaksi omaa projektityötä.

Aloitamme rajatuista ja määritellyistä toiminnallisuuksista, ja opimme oleellisia ajattelun mekanismeja ja lähestymistapoja oman testaustyösi sisällön ja laajuuden rajaamiseksi. Kurssikerralle mahtuu enintään 16 osallistujaa, ja et tarvitse omaa tietokonettasi.

Tule mukaan kokemaan kuinka tutkiva testaus eroaa perinteisestä testauksesta, ja kerää konkreettisia ideoita oman testauksen tehostamiseksi. Tutkivalla testauksella saadaan paras mahdollinen irti rajallisesta ajankäytöstä älykkäällä testaamisella, joka tuottaa tuloksia!

Katso tarkempi kurssikuvaus Alma Talentin sivulta.

Miksi osallistua

Tällä työkurssilla rakennamme osaavan tutkivan testauksen hyviä tapoja kerros kerrokselta jaetun oppimiskokemuksen kautta. Työstämme erilaisia todellisia testaustehtäviä ryhmänä: käyttöliittymän analysoinnista yksittäisen ominaisuuden analysointiin; vaatimus- ja määrittelyasiakirjoihin perustuvasta tekemisestä vapaisiin mielleyhtymiin; kattavuuteen keskittymisestä ongelmien ymmärtämiseen; ja käyttöliittymästä koodin kurkisteluun

Osallistumismaksu

Yksityinen sektori
Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yhteisöjäsenten henkilökunta) 1 316  € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 1 645 € (+ alv 24 %)

Julkinen sektori
Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yhteisöjäsenten henkilökunta) 836 € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 1 045 € (+ alv 24 %)

Hintaan sisältyvät materiaalit, kahvit ja lounaat.

Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin kirjaudu sisään jäsentunnuksillasi ja katso koodi. Kirjoita koodi ilmoittautumislomakkeen etukoodi-kenttään.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Alma Talentin sivuilla.

 

Alma Talent