Teknologia ja sopimukset

Paikka: Helsinki/verkkokoulutus
Ajankohta: 8.12.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Miten selvität monitoimittajaympäristön haasteet? Miten ratkaiset t&k -projektien keskeisimmät rahoitus- ja sopimuskysymykset? Miten varmistat datan käyttöoikeudet ja henkilötietojen kansainvälisten siirtojen laillisuuden?

Data ja teknologia ovat läsnä kaikessa liiketoiminnassa. Liiketoiminnassa vaaditaan yhä räätälöidympiä ratkaisuja ja monimutkaiset digitaaliset ekosysteemit ovat harvoin enää yhden toimittajan varassa. ”One size fits all” -ajattelu on hyvä tapa epäonnistua teknologiahankinnassa. Toimittajajättien standardisopimusten nurjista puolista on oltava perillä ja datan käyttöoikeuksien kunnossa.

Hyvällä suunnittelulla, kirkkaalla näkemyksellä sopimuksen tavoitteista ja resursseista sekä ennakoivalla sopimisella voit välttyä turhilta riskeiltä ja ongelmilta. Päivän aikana saat monipuolisesti ratkaisuja dataan ja teknologiaan liittyvien hankkeiden ajankohtaisiin ongelmakohtiin.

Seminaarin ohjelmassa:

  • Monitoimittajaympäristön hallinta
  • Tutkimus- ja kehitysprojektien keskeiset sopimuskysymykset (konsortiosopimukset, tutkimussopimukset, salassapitosopimukset, alihankintasopimukset, materiaalinsiirtosopimukset)
  • Tutkimus ja kehitysprojektit julkisten tutkimusorganisaatioiden näkökulmasta
  • Julkinen rahoitus tutkimus- ja kehityshankkeissa – valtiontukilainsäädäntö ja tyypillisiä rahoitusehtoihin liittyviä kysymyksiä
  • SaaS- ja pilvipalvelusopimukset
  • Datan ja riskien hallinta sopimuksin
  • Teknologia ja data yrityskaupoissa

Osallistumismaksu

Striimi
Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yhteisöjäsenten henkilökunta) 716  €
Normaalihinta 895 €

Paikan päällä
Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yhteisöjäsenten henkilökunta) 796  €
Normaalihinta 995 €

Hintaan lisätään alv 24 %.

Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin kirjaudu sisään jäsentunnuksillasi ja katso alennuskoodin käyttöohjeet.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Alma Talentin sivuilla.

 

Alma Talent