Lean IT-myynti -verkkokoulutus

Paikka: Verkkokoulutus
Ajankohta: 8.–24.9.2020
Järjestäjä: Tieto-ja viestintätekniikan ammattilaiset, TIVIA ry

Miten IT-yritysten myyntiä saa tehostettua? Tuotteemme/palvelumme on täydellinen, mutta miksi vain osa asiakkaista ostaa meiltä ja loput kääntyvät kilpailijoiden suuntaan? Mikä erottaa IT-yrityksen muista yrityksistä, kun kyse on asiakkaan ostokriteereistä ja -prosesseista? Miten hyödynnän juuri minun vahvuuteni ja miten eliminoin heikkouteni? Olisiko meidänkin jo aika viedä IT-myynti 2020-luvulle ja tunnepohjaisen myynnin sijaan hyödyntää data-analytiikkaa tarjousten voittamiseen?

UltraLeanBusiness Oy Ltd ja TIVIA järjestävät yhdessä kolmiosaisen koulutuksen Lean IT-myynnistä. Koulutuksessa haetaan vastauksia yllä oleviin kysymyksiin ja löydetään keinoja miten epätietoisuuden voi kääntää IT-yrityksen myyntivaltiksi.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu IT-yritysten B2B-myynnin kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille yrityksen koosta riippumatta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus järjestetään etäkoulutuksena kolmessa osassa. Koulutuspäivien kesto klo 9-13:30

1. päivä 8.9.

 • Lean-myynnin toimintaympäristö IT-yrityksissä
 • Keinoälyn soveltaminen B2B-myynnissä
 • Lean-myynti muuttaa tavan myydä, eli myyntikulttuurin
 • Miltä Lean-myynti näyttää toteutettuna

2. päivä 15.9.

 • Kokemuksia Lean-myynnistä eri kokoisissa ja tyyppisissä IT-yrityksissä
 • Lean-myynnin hyötyjen arviointi omassa yrityksessäsi
 • IT-yrityksen kohderyhmien määrittely
 • Ostoprosessien ja kriteerien määrittely

3. päivä 24.9.

 • Myyntiprosessin tehokkuuden mittarit
 • Juurisyyanalyysit
 • Tiedon kerääminen ja analysointi
 • Lean-myynnin kojelaudan käyttöönoton opastus

Kouluttaja

Antti Leijalalla on yli 20v kansainvälinen johtajakokemus IT-myynnistä ja myyntiin oleellisesti liittyvistä tehtävistä kuten hinnoittelu, tuotehallinta, ratkaisumyynti, innovaatiokehitys ja myyntiprosessin kehittäminen. Hän on Lean-myynnin pioneeri, joka rakensi ja johti Nokian verkkoyksikön Lean-myynnin globaalia kehitysprojektia ja on soveltanut sitä yli 140 pienyrityksen myynnin kehittämiseen.

Syksyllä 2019 Antti julkaisi Lean-myynnin kirjan sekä koulutusohjelman, joka on nyt räätälöity nimenomaan IT-yritysten myynnin kehittämiseen. Kouluttajana Antti on innostava, tässä muutamia esimerkkejä palautteesta:

”Erittäin mielenkiintoinen esitys! Kiitos! Myyntiprosessin eteenpäin kehittäminen ja sen tehostaminen tulee koko ajan tärkeämmäksi kilpailun kovetessa. Tekoälyn kehittyminen ja sen tuomat mahdollisuudet tiedon/datan avulla korostuvat koko ajan myyntiprosessin näkökulmasta. Näiden asioiden lisäksi mieleeni jäi se, että minkälaiseksi myyjäksi haluaa profiloitua: tietoa ja dataa apunaan käyttävä myyjä vai ns. Villin lännen myyjä, joka tykittelee enemmän fiilispohjalta.”

”Antilta loistava esitys Lean-myynnistä! Faktoihin, analyyseihin ja jatkuvaan oppimiseen perustuva myyntiprosessi nostaa yrityksen tuloskunnon aivan uudelle tasolle! Suuri kiitos vielä tämän aamun esityksestäsi. Se oli täyttä rautaa!!!”

Osallistumismaksu

Jäsenhinta koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä sekä yhteisöjäsenten henkilökuntaa.

 • Jäsenhinta 955 €
 • Normaalihinta 1 470 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Tutustu myös muihin TIVIAn järjestämiin koulutuksiin.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 €)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu

Kysyttävää koulutuksesta? Lähetä viesti osoitteeseen ilmoittaudu(at)tivia.fi tai soita 020 741 9898.

Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. Yhteydenotot: ilmoittaudu(at)tivia.fi tai 020 741 9898.

Pidätämme oikeuden päivittää koulutuksen sisältöä.