CISSP – Certified Information Systems Security Professional

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 28.10.–1.11.2019
Järjestäjä: KPMG OY AB

CISSP on maailman tunnetuin ISC2:n myöntämä tietoturvan ammattisertifikaatti, jota työnantajat arvostavat. Valmennuksessamme aihealueet käydään läpi ja opetellaan tentin näkökulma asioihin. Luennoitsijat ovat CISSP-sertifioituja kokeneita ammattilaisia.

Tavoite

Koulutuksessa opit ISC(2):n tentin viralliseksi asiasisällöksi määrittelemän sisällön eli Common Body of Knowledge (CBK) teoriana, esimerkein ja harjoituskysymysten avulla. Opit tentin määritelmät (eli ”CISSP-totuuden”) asioihin. Kuulet vinkkejä ja kokemuksia edellisten vuosien tenteistä.

Luennoitsijat ovat CISSP-sertifioituja kokeneita tietoturva-ammattilaisia. Viikon koulutus sisältää viisi lähiopetuspäivää ja kertauspäivän muutamaa viikkoa myöhemmin. Julkinen koulutus pidetään suomeksi, mutta materiaalit ovat lähes kokonaan englanniksi. Käytämme KPMG:n omaa englanninkielistä sähköistä materiaalia ja KPMG:n demoympäristöjä. Asiakasyrityksille käytämme haluttaessa englantia opetuskielenä.

Seuraamme myös sähköistä Kindle-versiota virallisesta CISSP-kirjasta ”CISSP – (ISC)2 – Certified Information Systems Security Professional Official Study Guide ” (James M. Stewart et al.) Suosittelemme hankkimaan tenttiä varten joko tämän tai jonkun muun tunnetun CISSP-kirjan, esim. edesmenneen Shon Harrisin kirja “CISSP All-in-One Exam Guide” oli se, mitä aiemmin suosittelimme. HUOM! Kaikki kirjat eivät välttämättä ole ajan tasalla, tenttivaatimusten jäsentely muuttui selvästi 2015!

Koulutukseen kuuluu viikon lopussa perjantaina tehtävä harjoitustentti, jossa harjoitellaan oikeaa vastausrytmiä. Myöhemmin kertauspäivässä käydään läpi harjoitustentin oikeat vastaukset.

Tenttitakuu!

Koulutuksen tärkein tavoite on: läpäiset CISSP-testin. Jos et kaikesta huolimatta läpäise testiä, saat käydä seuraavan puolen vuoden aikana ilmaiseksi tiettyjä tietoturvakoulutuksia, esim. CISSP uudelleen.

Kohderyhmä

Jos olet tietoturva-asiantuntija, tietoturvajohtaja tai alan konsultti, niin CISSP-tutkinnolla voit näyttää, että olet tosissasi ja tietoturva-alan yleissivistys on kunnossa. Yrityksen kannattaa kouluttaa omia CISSPejä myös, jotta se voi tarjouskilpailuissa osoittaa osaamista. Voit hankkia koulutuksessa alan perussivistyksen, vaikka sinulla ei vielä olisi tarvittavaa työkokemusta (4–5 v.).

Ohjelma

Päivä 1

  • CBK 1: Security and Risk Management (e.g., Security, Risk, Compliance, Law, Regulations, Business Continuity)
  • CBK 2: Asset Security (Protecting Security of Assets)

Päivä 2

  • CBK 3: Security Engineering (Engineering and Management of Security)
  • CBK 4: Communication and Network Security (Designing and Protecting Network Security)…

Päivä 3

  • …CBK 4 continued
  • CBK 5: Identity and Access Management (Controlling Access and Managing Identity)

Päivä 4

  • CBK 6: Security Assessment and Testing (Designing, Performing, and Analyzing Security Testing)
  • CBK 7: Security Operations (e.g., Foundational Concepts, Investigations, Incident Management, Disaster Recovery)

Päivä 5

  • CBK 8: Software Development Security (Understanding, Applying, and Enforcing Software Security)

HARJOISTUSTENTTI: 2 h, 100 kysymystä.

Kertauspäivä 3.12.2019

Kertauspäivänä käydään aihealueita läpi tarpeiden mukaan, koulutusmateriaalin, kirjan, harjoituskysymysten ja erillisten kertausmateriaalien avulla. Lisätietoja.

Osallistumismaksu

Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet) 2 422 € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 2 850 € (+ alv 24 %)

Huom! Saadaksesi koulutuksen jäsenhintaan, kirjoita TIVIA-yhteisön jäsennumerosi Lisätietoja-kenttään ilmoittautuessasi koulutukseen.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot KPMG:n sivustolla.

KPMG