Tivi Järjestelmäintegraatiot 2020

Paikka: Helsinki & Online
Ajankohta: 7.–8.10.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Tivi Järjestelmäintegraatiot 2020 -seminaari kokoaa integraatioiden ajankohtaiset aiheet yhteen. Kuulet tilaisuudessa asiantuntija- ja case-puheenvuoroja siitä, kuinka moderneilla integraatioilla luodaan parempaa liiketoimintaa.

Lue lisää

Tivi Kyberturvallisuus 2020

Paikka: Helsinki & Online
Ajankohta: 27.–28.10.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Järjestyksessään kuudes Tivi Kyberturvallisuus 2020 -seminaari on vakiinnuttanut paikkansa kyberturvallisuuden objektiivisimpana seminaarina Suomessa. Seminaarissa kuulet ainoastaan käytännönläheisiä puheenvuoroja elävästä elämästä: miten kyberturvallisuusasiat on ratkottu erilaisissa organisaatiossa, mikä toimii ja mikä ei, ja kuinka tulevaisuuteen pitäisi varautua – riittävän hyvin.

Lue lisää

Tietojärjestelmien uusinta- ja hankintaprojektit

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 3.–4.11.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Koulutuksessa perehdyt kokeneen kouluttajan johdolla tietojärjestelmien vaatimusmäärittelyyn, tarjouspyyntöjen laadintaan sekä tarjousten vertailuun. Lisäksi parannat valmiuksiasi hallita tietojärjestelmän uusinta- ja hankintaprojektin juridisia näkökulmia ja sopimustekniikkaa. Saat myös hyviä vinkkejä toimitusprojektin vaiheistukseen ja hallintaan unohtamatta ketterien projektien erityispiirteitä.

Lue lisää

Dokumenttienhallinnan järjestelmien vertailu

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 4.11.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Tässä intensiivipäivässä pureudutaan dokumenttien hallintaan järjestelmänäkökulmasta. Dokumenttien ja sisällönhallinnan kehittämisessä pitkään toiminut asiantuntija Juha Anttila IITC:stä käy päivän aikana läpi dokumenttien hallinnan järjestelmiä ja niiden suhdetta muihin järjestelmiin. Intensiivipäivässä kuulet katsauksen sisällön- ja dokumenttienhallinnan ohjelmistomarkkinoihin maailmalla ja Suomessa sekä saat tuntumaa eri järjestelmien vahvuuksista.

Lue lisää