Tutkivan testauksen työkurssi

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 5.–6.2.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Koulutuksessa koet tutkivan testauksen käytännön kautta, ja opit tekemällä: suunnittelemme testausta, testejä ja testaamme havaintoja raportoiden. Opimme testauksen taitoja ryhmämuodossa. Testauskohteemme ovat avoimen lähdekoodin sovelluksia, jotka on helppo oppia ja joiden kautta saadut opit ovat suoraan siirrettävissä osaksi omaa projektityötä.

Lue lisää

Kyberrikollisuuden menetelmät

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 11.2.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Ryöstääkö kyberrikollinen rahasi ja datasi?

Kyberrikollisuuden menetelmät -valmennus perehdyttää opiskelijan niihin tapoihin, menetelmiin ja tekniikoihin, joilla modernit rikolliset toimivat. Rikollisuus on laajentunut turuilta ja toreilta verkkoon, jossa viimeisimmät teknologiat ja verkonkäyttäjien manipulointi tarjoavat ansaintamahdollisuuksia epärehellisin keinoin. Rikollisten toimintatapojen tunteminen auttaa suojaamaan organisaatiota niiden muodostamilta uhilta.

Lue lisää

Dokumenttienhallinnan järjestelmien vertailu

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 12.2.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Tee viisaita investointeja, jotka takaavat tehokkaan dokumenttien hallinnan!

Tässä intensiivipäivässä pureudutaan dokumenttien hallintaan järjestelmänäkökulmasta. Dokumenttien ja sisällönhallinnan kehittämisessä pitkään toiminut asiantuntija Juha Anttila IITC:stä käy päivän aikana läpi dokumenttien hallinnan järjestelmiä ja niiden suhdetta muihin järjestelmiin.

Intensiivipäivässä

Lue lisää