Linuxin tietoturva

Paikka: Helsinki/verkkokoulutus
Ajankohta: 3.–4.12.2020
Järjestäjä: Tieturi

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki oleelliset Linuxin tietoturvaan vaikuttavat asiat sekä työkalut, joiden avulla tietoturvaa voidaan parantaa ja joilla voidaan myös säännöllisesti tarkistaa tietoturvan tilaa. Harjoitukset tehdään RHEL7-ympäristössä.

Lue lisää

Certified Ethical Hacker (CEHv10)

Paikka: Verkkokoulutus
Ajankohta: 30.11.–4.12.2020
Järjestäjä: Arrow ECS Finland Oy

Kurssilla opit, miten voit taistella hakkereita vastaan heidän omilla menetelmillään ja keinoillaan. Kurssin päätteeksi tai erikseen sovittavana testipäivänä on mahdollisuus tehdä CEH-sertifiointitesti.

Lue lisää

20764 Administering a SQL Database Infrastructure

Paikka: Sulava-koulutuskeskus, Vuorikatu 14 B, Helsinki
Ajankohta: 30.11.–3.12.2020
Järjestäjä: Sulava Oy

Tule tälle nelipäiväiselle kurssille saamaan tarvittava tieto ja taito SQL Server -tietokannan infrastruktuurin hallinnoinnista kokeneen kouluttajan avulla!

Lue lisää

SAFe Release Train Engineer

Paikka: Aleksanterinkatu 46 A, Helsinki
Ajankohta: 23.–25.11.2020
Järjestäjä: Nitor Delta Oy

SAFe Release Train Engineer (RTE) -kurssin aikana aikana saat syvällisen ymmärryksen RTE:n roolista ja vastuista SAFe-organisaatiossa. Kurssilla kerrytät osaamista, jota tarvitaan fasilitoitaessa kokonaisvaltaista arvontuottoa ketterässä toimitusjunassa (Agile Release Train). Samalla opit kuinka rakennetaan tehokas toimitusjuna käyttäen palvelevaa ja valmentavaa johtajuutta.

Lue lisää

VMware vSphere: What’s New [V6.7 to V7]

Paikka: Espoo/etäyhteys
Ajankohta: 16.–18.11.2020
Järjestäjä: Arrow ECS Finland Oy

VMware julkaisi viime viikolla 7 uutta vSphere 7 -kurssia, joista ensimmäinen eli What’s New v6.7 to v7.0 on nyt aikataulutettu. Lisää What’s New -ajankohtia luvassa kysynnän mukaan kesäkuun alkuun ja viimeistään kesälomien jälkeen Q3:lle ja myös Q4:lle, jolloin toivottavasti opiskelu onnistuu myös luokkahuoneessa. Etävaihtoehto on aina tarjolla joka tapauksessa.
Tutustu kurssikuvaukseen ja varaa paikkasi. Muista hyödyntää TIVIAn jäsenalennus.

Lue lisää

EC-Council Certified Security Analyst

Paikka: Espoo
Ajankohta: 9.–13.11.2020
Järjestäjä: Arrow ECS Finland Oy

The ECSA course provides you with a real world hands-on penetration testing experience and is a globally accepted hacking and penetration testing class available that covers the testing of modern infrastructures, operating systems and application environments while teaching the students how to document and write a penetration testing report.

Lue lisää

SSL/TLS-varmenteet käytännössä

Paikka: Helsinki/verkkokoulutus
Ajankohta: 5.–6.11.2020
Järjestäjä: Tieturi

Koulutuksessa kertaamme salausteknologioiden perusteet ja opettelemme Secure Sockets Layer/Transport Layer Security (SSL/TLS) -varmenteiden hallinnasta ne asiat, joita jokainen SSL/TLS-sertifikaattien kanssa työskentelevä tarvitsee. Käymme seikkaperäisesti ja käytännönläheisesti lävitse SSL/TLS-protokollan toiminnan ja protokollan eri versioiden erot.

Lue lisää

Dokumenttienhallinnan järjestelmien vertailu

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 4.11.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Tässä intensiivipäivässä pureudutaan dokumenttien hallintaan järjestelmänäkökulmasta. Dokumenttien ja sisällönhallinnan kehittämisessä pitkään toiminut asiantuntija Juha Anttila IITC:stä käy päivän aikana läpi dokumenttien hallinnan järjestelmiä ja niiden suhdetta muihin järjestelmiin. Intensiivipäivässä kuulet katsauksen sisällön- ja dokumenttienhallinnan ohjelmistomarkkinoihin maailmalla ja Suomessa sekä saat tuntumaa eri järjestelmien vahvuuksista.

Lue lisää

Tietojärjestelmien uusinta- ja hankintaprojektit

Paikka: Helsinki
Ajankohta: 3.–4.11.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Koulutuksessa perehdyt kokeneen kouluttajan johdolla tietojärjestelmien vaatimusmäärittelyyn, tarjouspyyntöjen laadintaan sekä tarjousten vertailuun. Lisäksi parannat valmiuksiasi hallita tietojärjestelmän uusinta- ja hankintaprojektin juridisia näkökulmia ja sopimustekniikkaa. Saat myös hyviä vinkkejä toimitusprojektin vaiheistukseen ja hallintaan unohtamatta ketterien projektien erityispiirteitä.

Lue lisää

Leading SAFe

Paikka: Verkkokoulutus
Ajankohta: 2.–5.11.2020
Järjestäjä: Nitor Delta Oy

Leading SAFe -kurssi on johdolle, arkkitehdeille, systeemisuunnittelijoille, toimintasalkun omistajille, keskijohdolle ja toiminnan kehityksestä vastaaville muutosagenteille suunnattu kurssi, joka käy läpi lean-ajattelun ja SAFe-kehyksen keskeiset periaatteet. SAFe mahdollistaa lean-organisaation toteuttamisen ohjelmisto- ja palvelukehityksessä käytännössä.

Lue lisää

MS-100 – Microsoft 365 identity and services (online)

Paikka: Verkkokoulutus
Ajankohta: 2.–5.11.2020
Järjestäjä: Sulava Oy

Onko työtehtäväsi hallita ja ylläpitää identiteettejä ja palveluita Microsoft 365 ympäristössä? Tämä on ensimmäinen kahdesta kurssikokonaisuudesta, jotka valmentavat roolipohjaisesti IT-alan ammattilaista kohti tätä työroolia.

Lue lisää

ISEB ISTQB Foundation Certificate -koulutusohjelma

Paikka: Helsinki/verkkokoulutus
Ajankohta: 28.–30.10.2020
Järjestäjä: Tieturi

Koulutuksessa opit ohjelmistotestauksen perusterminologian ja saat valmiudet käyttää eri testaustekniikoita käytännön testausprojekteissa. Kurssin avulla hallitset testausprosessin, standardit sekä käytössä olevien työkalujen perusasiat. Koulutuksen jälkeen hyväksytysti suoritettu ISTQB Foundation -sertifikaatti on osoitus henkilökohtaisesta testausosaamisestasi.

Lue lisää

Tivi Kyberturvallisuus 2020

Paikka: Helsinki & Online
Ajankohta: 27.–28.10.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Järjestyksessään kuudes Tivi Kyberturvallisuus 2020 -seminaari on vakiinnuttanut paikkansa kyberturvallisuuden objektiivisimpana seminaarina Suomessa. Seminaarissa kuulet ainoastaan käytännönläheisiä puheenvuoroja elävästä elämästä: miten kyberturvallisuusasiat on ratkottu erilaisissa organisaatiossa, mikä toimii ja mikä ei, ja kuinka tulevaisuuteen pitäisi varautua – riittävän hyvin.

Lue lisää

EC-Council Certified Network Defender

Paikka: Verkkokoulutus
Ajankohta: 26.–30.10.2020
Järjestäjä: Arrow ECS Finland Oy

The program prepares network administrators on network security technologies and operations to attain Defense-in-Depth network security preparedness. It covers the protect, detect and respond approach to network security. The course contains hands-on labs, based on major network security tools and techniques which will provide network administrators real world expertise on current network security technologies and operations.

Lue lisää

Power BI perusteet -työpaja (online)

Paikka: Verkkokoulutus
Ajankohta: 26.–27.10.2020
Järjestäjä: Sulava Oy

Jos haluat oppia Power BI:n perusteet hyvin ja kyetä laatimaan raportteja vaivattomasti heti kurssin jälkeen, tervetuloa tähän käytännönläheiseen ja mielenkiintoiseen koulutukseen! Perustaitojen lisäksi saat kurssilta paljon ideoita miten yhdistelet dataa ja toteutat Power BI:llä havainnollisia raportteja.

Lue lisää

PRINCE2 ® Foundation

Paikka: Helsinki/verkkokoulutus
Ajankohta: 12.–13.10.2020
Järjestäjä: Tieturi

Koulutuksessa perehdyt Prince2-projektihallintamenetelmään uusimman 2017 version mukaisesti. Kurssin käytyäsi osaat hyödyntää tätä projektityön viitekehystä omissa projekteissasi, joko projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä. Tämä Prince2-koulutus valmistaa sinut suorittamaan Prince2 Foundation -sertifioinnin halutessasi.

Lue lisää

Tivi Järjestelmäintegraatiot 2020

Paikka: Helsinki & Online
Ajankohta: 7.–8.10.2020
Järjestäjä: Alma Talent Oy

Tivi Järjestelmäintegraatiot 2020 -seminaari kokoaa integraatioiden ajankohtaiset aiheet yhteen. Kuulet tilaisuudessa asiantuntija- ja case-puheenvuoroja siitä, kuinka moderneilla integraatioilla luodaan parempaa liiketoimintaa.

Lue lisää