TIVIAn jäsenyhdistysten jäsentiedot säilytetään yhteisessä jäsenrekisterissä. Tietojen säilytyksen ja käsittelyn periaatteet on kuvattu tietosuojaselosteessa.

Jäsentietojen muuttaminen

Jokaisella TIVIA-yhteisön jäsenellä on käyttäjätunnus ja henkilökohtainen salasana, joiden avulla voi kirjautua verkkosivuston käyttäjäksi ja ylläpitää jäsenrekisterin tietoja web-lomakkeella:

  • tehdä yhteys- ja muitten henkilötietojensa muutokset jäsenrekisteriin
  • muuttaa jäsenetulehtien tilauksia
  • liittyä jäseneksi TIVIA-yhteisön yhdistyksiin (lisäjäsenyys)
  • vaihtaa salasanansa

Jäsentietojen ylläpitoon siirrytään tästä (edellyttää kirjautumista).

Näet rekisteriimme tallennetut tietosi ja voit tehdä haluamasi muutokset ja lisäykset. Kun painat Muokkaa-linkkiä web-lomakkeen oikeassa yläkulmassa, voit muokata tietoja ja Tallenna-painikkeesta lähettää tiedot eteenpäin. Jäsentietojen muutokset siirtyvät jäsenrekisteriin manuaalisen käsittelyn jälkeen, joten tehdyt muutokset ja korjaukset ovat nähtävissä rekisterissä vasta tämän jälkeen.

Yhteisöjäsenen (yrityksen) tietoihin muutokset ilmoitetaan sähköpostitse osoitteella jasenasiat(ät)tivia.fi.

Ongelmatilanteissa ota yhteys jäsenpalveluun sähköpostitse jasenasiat(ät)tivia.fi  Huomioithan alkuvuoden ruuhka-ajankohdan, jolloin vastauksen saaminen saattaa kestää hieman normaalia kauemmin. Kaikkiin sähköposteihin vastataan kuitenkin mahdollisimman pian.

Maksajatietojen muutos

Jos työnantajasi maksaa jäsenmaksusi, ilmoita tieto maksajatiedon muutoksesta sekä työnantajasi laskutusosoite sähköpostilla osoitteeseen: jasenasiat(ät)tivia.fi.

Salasana

Mikäli olet unohtanut salasanasi, anna kirjautumisikkunassa ”Kirjautuminen TIVIA-yhteisön sovelluksiin” käyttäjätunnuksesi ja järjestelmään tallettamasi sähköpostiosoite ja paina Lähetä salasana -painiketta. Järjestelmä lähettää uuden salasanasi rekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Jos antamasi käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite ei täsmää rekisterin tietojen kanssa, saat siitä ilmoituksen. Lähetä salasanapyyntösi tämän jälkeen sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat(ät)tivia.fi

Osoitteenmuutokset

Uudet osoitetietosi välitetään jäsenetuna tuleviin lehtiin sekä yhdistykselle. Uusi osoite jäsenetulehtiin tulee, osoiteajon ajankohdasta riippuen, voimaan noin kahden viikon kuluessa. Ulkomaille postituksesta veloitamme erillisen postituslisän, joka vaihtelee maasta ja lehdistä riippuen.

Lisäjäsenyys

Jos haluat valita oman jäsenyhdistyksen lisäksi jäsenyyden myös jossain toisessa yhdistyksessä, voit tehdä muutoksen rekisteriimme web-muutoslomakkeen kautta. Voit valita lisäjäsenyyden vain, jos sinulla on täysjäsenyys (lisätietoja).

Jäsenyydestä luopuminen

Jäsenyyden voi irtisanoa ilmoittamalla siitä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen: jasenasiat(ät)tivia.fi. Muista mainita jäsennumerosi viestissä. Puhelimitse jäsenyyttä ei voi irtisanoa.

***Jäsenlaskun maksamatta jättäminen ei lopeta jäsenyyttä.***

 

Toimintaohjeita yrityksille

Uuden jäsenen liittäminen yrityksen maksulistalle

Kun uusi jäsen liittyy nettisivujemme kautta sähköisellä henkilöjäseneksi liittymislomakkeella, lomakkeelle merkitään rasti kohtaan ”En itse maksa jäsenmaksua, vaan lasku lähetetään alla olevaan osoitteeseen” sekä täytettäviin kenttiin yrityksen käyttämä laskutusosoite näitä jäsenmaksuja varten.

Jos yrityksen maksulistalle siirtyvä henkilö on jo TIVIA-yhteisön jäsen, tästä muutoksesta ilmoitetaan jäsenpalveluumme sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat(ät)tivia.fi . Uutta liittymistä ei siis tarvita.

Jäsenen poistaminen yrityksen maksulistalta

Henkilön poistuessa yrityksen palveluksesta, tästä ilmoitetaan jäsenpalveluumme sähköpostitse osoitteeseen jasenasiat<ät>tivia.fi heti muutoksen tapahduttua, kuitenkin viimeistään ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Tämän jälkeen maksajatieto poistetaan henkilön tiedoista, mutta henkilön jäsenyys jatkuu  maksajatiedon muutoksesta huolimatta, jos sitä ei erikseen kirjallisesti irtisanota. Näille henkilöille tulisi yrityksen taholta ilmoittaa, että jos he eivät halua jatkaa jäsenyyttään itse maksavina, irtisanomisilmoitus tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat(ät)tivia.fi hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta ja seuraavan laskutuskauden alkua.

Yrityksen yhteyshenkilön vaihtaminen

Muutoksesta ilmoitetaan sähköpostitse jasenasiat(ät)tivia.fi. Rekisteriin tarvittavat tiedot: uuden yhteyshenkilön nimi, titteli sekä yhteystiedot lähi- ja sähköpostiosoitteineen.