TIVIA-yhteisön jäsenenä voit tilata Fokus Median lehtiä jopa 50 %:n alennuksella!

Tilaukset ovat jatkuvia ja tarjous koskee vain kotimaahan tehtäviä tilauksia (tilausehdot).

Tilaaminen

Lähetä viesti osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)fokusmedia.fi. Kirjoita viestiin yhteystietosi, mitkä lehdet haluat tilata sekä jäsennumerosi (= käyttäjätunnuksesi).

Voit tilata lehden myös lahjaksi. Kerrothan tällöin erikseen vastaanottajan yhteystiedot ja laskun saajan yhteystiedot.

Tilaus astuu voimaan seuraavasta mahdollisesta numerosta.

 

Pelit 11 numeroa 47,50 € (norm. 95 €)

Retrosta uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun, Pelit-lehti käsittelee kaikkia pelaamisen ilmiöitä. Pelit-lehti kurkistaa pelinkehityksen kulissien taakse ja ottaa kantaa teollisuuden nykytilaan.

 

Auto Bild Suomi 16 numeroa 46,50 € (norm. 93 €)

Auto Bild Suomi tarjoaa eniten testejä, eniten uutuuksia. Suomen ajankohtaisin autolehti antaa hyödyllistä tietoa auton ostoon ja käyttöön. 

Lehden ydintä ovat uutuusmallien koeajot, testit ja isot vertailut. Suomalaisten suosikkimerkkien testaus suomalaisissa olosuhteissa on toimitukselle tärkeää.

 

Hifimaailma 8 numeroa 42,95 € (norm. 85,90 €)

Hifimaailma on laadukkaaseen äänen- ja kuvantoistoon erikoistunut lehti. Löydät Hifimaailmasta uusimmat tuotteet sekä viimeisimmät testit, kokeilut, vertailut ja opastukset: Stereolaitteet, kotiteatterit, verkkosoittimet, kaiuttimet, videotykit, televisiot ja uusin tekniikka – laadukkaista peruslaitteista highend-tasoon saakka

 

 

Koti ja keittiö – suomalainen sisustuslehti 12 nroa 47,90 € (norm. 95,80 €)

Koti ja keittiö on hurmaava sisustuslehti ja on sisustajan aarrearkku. Lehdessä esitellään kauniita suomalaisia koteja, inspiroivia sisustusideoita ja -vinkkejä. Osansa saavat myös vanhat tavarat, ihanat puutarhat ja vihersisustus

Oma Aika – lehti aikuiselle 12 nroa 47,90 € (norm. 95,80 €)

Oma Aika on paras aikakauslehti aikuiselle naiselle ja miehelle. Nautit loistavista henkilöhaastatteluista ja koskettavista elämäntarinoista. Saat hyötytietoa terveydestä ja hyvästä olosta, oman talouden hoidosta ja perheen lakiasioista. Elämyksen täydentävät upeat matka- ja ruokajutut.

Elle – muotia, kauneutta ja suuria tunteita 10 nroa 39,50 € (norm. 79 €)

Elle on ykköslehti muodista, trendeistä ja hyvästä elämästä kiinnostuneelle naiselle. Ellessä yhdistyvät inspiroivat tyyli- ja trendijutut, kauneus- ja meikkivinkit, upeat muotikuvat sekä kiinnostavat henkilöhaastattelut.

V8-Magazine 10 numeroa 44,50 € (norm. 89 €)

V8-Magazine kertoo kaiken amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta. Lehti tarjoaa ylivertaisia jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Samoihin kansiin mahtuvat kiehtovat autoesittelyt meiltä ja muualta, alan tapahtumat ja tietysti ihmiset autojen takana.

 

GTi-Magazine 10 numeroa 44,50 € (norm. 89 €)

GTi-magazine kertoo kaiken tietämisen arvoisen autojen rakentelusta. Ulkoasultaan näyttävät, tekniikaltaan viritetyt autot vievät mennessään. Lehti kertoo, miten parantaa auton ulkonäköä, tekniikkaa ja ajettavuutta.