Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation 13.1.2022

Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation 13.1.2022

Tervetuloa mukaan TIVIAn Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation -webinaariin 13. tammikuuta 2022. Webinaarissa käsitellään painettavan-, joustavan- ja laaja-alaisen elektroniikan tuomia mahdollisuuksia uudistaa tapaamme käyttää elektronisia toimintoja (mittaaminen, kommunikointi, vuorovaikutus) erilaisille pinnoille integroituna entistä ympäristöystävällisemmin. Webinaarissa asiantuntijoina toimivat Kari Rönkä (Vice President Sensing Solutions, VTT) ja Eero Kaikkonen (CEO, Movesole).

Webinaari on avoin TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä yhteisöjäsenten että kumppanien henkilökunnalle. Webinaarin lopuksi yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin.

Kuvittele maailmaa ilman älylaitteita kokoajan käsissämme. Mitä jos jokapäiväiseen toimintaamme tarvittavat digitaaliset toiminnot, kuten mittaaminen, havainnointi, analysointi, kommunikaatio, vuorovaikuttaminen olisivatkin rakenteellisesti integroituneita ympäristöömme tai puettuna päällemme? Ja miten tehdä tämä vielä ympäristöystävällisesti, kestävästi ja parantaen ihmisten, yhteiskunnan ja yritysten päivittäistä elämää? Webinaarissa kerromme miten näitä globaaleja haasteita ja mahdollisuuksia voitaisiin ratkaista painettavaan-, joustavaan-, venyvään, päällepuettavaan ja ympäristöystävällisempään elektroniikkaan perustuen, uudella tavalla suunnitellen ja valmistaen entistä keveämpiä, ohuempia, laajoille pinnoille integroituja kestäviä ja ympäristöystävällisiä tuotteita.

Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation -webinaari

  • torstai 13.1.2022
  • klo 9.00–10.00
  • avoin ja maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä yhteisöjäsenten että kumppanien henkilökunnalle
  • osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista

Webinaari toteutetaan verkossa Teams-sovelluksella. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen.

Webinaarin asiantuntijat

Kari Rönkä, Vice President Sensing Solutions, VTT

Kari Rönkä toimii Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:ssa Sensing Solutions -tutkimusalueen johtajana. Tutkimusalueen fokuksessa on kehittää yritysten kanssa uusimpiin tutkimustuloksiin ja teknologioihin perustuvia tuotteita ja ratkaisuja tulevaisuuden digitalisaatiotarpeiden, kestävän kehityksen ja paremman elämän haasteisiin. Kari Röngällä on vankka kokemus elektroniikan valmistuksesta sekä teollisessa tuotannossa että viimeisimmistä teknologiatrendeistä ja -kehityksistä.

Eero Kaikkonen, CEO, Movesole

Esittely on tulossa.

 


Tue kiinnostavaa IT-sisältöä ja liity TIVIA-yhteisön jäseneksi - tivia.fi/liity