Microsoft 365 HPR -seminaari 30.11.2021

Microsoft 365 HPR -seminaari 30.11.2021

Marraskuussa järjestettävä Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin Microsoft 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma. Aiempiin HPR-seminaareihin on osallistunut jo yli 2 500 SharePointista, Teamsista, Azuresta, Power Platformista ja muista Microsoft 365 -aiheista kiinnostunutta henkilöä.

Mietitpä sitten palvelun käyttöön siirtymistä, palveluiden toteuttamista tai käyttöä työssäsi, tarjoaa HPR-seminaari takuuvarmasti arvokasta ja hyödyllistä tietoa!

Seminaari järjestetään 30.11.2021 Clarion Hotel Helsingissä. Tapahtuma on hybridimuotoinen – osallistuja voi itse valita, osallistuuko tapahtumaan paikan päällä vai etänä striimin kautta.

Ohjelma

Puheenvuoroina mm:

Case Lahti Energia: Intranet ja toimintajärjestelmä Sharepoint, Teams ja Power Platform -palveluilla
Anni Tuovinen, Lahti Energia & Silja Häikiö, Midpointed

Keynote: Hybridityö ja modernin johtamisen haasteet
Matti Apunen, työelämäprofessori, Tampereen yliopisto

Case Helsingin kaupunki: m365 kokonaisuus isossa organisaatiossa
Riitta Laanala, Helsingin kaupunki

Parhaat käytännöt SharePoint-pohjaisen Intranetin rakentamisessa
Sanna Keränen, Innofactor

Katso tapahtumasivulta tarkempi ohjelma

Osallistumismaksu ja peruutusehdot

  • Etuhinta 31.10. asti 795 €
    Etuhinta TIVIAn jäsenille 31.10. asti 715 €
  • Normaalihinta 1.11. alkaen 895 €
    TIVIAn jäsenhinta 1.11. alkaen 805 €

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Voit valita haluatko osallistua seminaariin paikan päällä vai seurata striimiä etänä. Live- ja striimiosallistuminen on samanhintaista. Valitun osallistumistavan voi vaihtaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Osallistumiseen sisältyy kaikki live-sisällöt tallenteineen kahden viikon ajan sekä esitysmateriaalit PDF-muodossa. Osallistumisoikeus on henkilökohtainen.

 

ILMOITTAUDU Microsoft 365 HPR -seminaariin

 

Laskutamme osallistumismaksun ilmoittautumisen jälkeen. Ryhmäalennukset lasketaan ilmoittautumishetkellä voimassa olevasta hinnasta. Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta vielä 30 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen emme palauta osallistumismaksua, mutta voit vaihtaa tilaisuuden osallistujan tai siirtää osallistumisen seuraavaan tapahtumaan.