Kari Kakkonen palkittu EuroSTAR-konferenssin European Testing Excellence -palkinnolla

Kari Kakkonen palkittu EuroSTAR-konferenssin European Testing Excellence -palkinnolla

TIVIAn jäsenyhdistys FiSTB:n hallituksen jäsen ja monivuotinen aktiivi Kari Kakkonen on 30.9.2021 saanut EuroSTAR-konferenssin myöntämän European Testing Excellence -palkinnon. Palkinto on suurin tunnustus Euroopassa testausalan vaikuttajille – henkilöille, jotka edistävät testausalaa, auttavat ihmisiä eteenpäin testausurillaan inspiroimalla tai muilla tavoilla.

Palkinto korostaa Karin pitkäaikaista panostusta testauksen asian edistämiseen niin TestausOSY:n, FiSTB:n, ISTQB:n, EuroSTARin, työnantajansa Knowitin ja viimeisimpänä oman yrityksensä Dragons Out Oy:n puitteissa. Karin palkitseminen oli ajankohtainen juuri nyt, kun Kari edistää tällä hetkellä ohjelmistotestauksen opettamista lapsille kirjansa Dragons Out! ja sen oheismateriaalien kautta.

Lue uutinen kokonaisuudessaan Sytyke ry:n sivuilta