Teknologia-messut siirtyy toukokuuhun 2022

Teknologia-messut siirtyy toukokuuhun 2022

Messukeskukseen marraskuulle valmisteltu Teknologia-messukokonaisuus siirtyy ensi keväälle 3.–5.5.2022. Tänä syksynä toteutetaan uusi päivän kestävä Teknologia pre-event Messukeskus Siivessä. Pre-event-verkostoitumistapahtuma järjestetään 24.11.2021.

Suuren, kansainvälisen messukokonaisuuden valmistelu vaatii paljon ennakkosuunnittelua järjestäjiltä, näytteilleasettajilta ja ohjelmakumppaneilta. Vaikka tiukat tapahtumarajoitukset ovat Suomessa poistumassa, monissa organisaatioissa koetaan yhä epävarmuutta messuille osallistumisesta.

– Olemme käyneet keskusteluja asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa syksyn aikana. Teknologia-messukokonaisuus on ammattitapahtuma, jonne tullaan työroolissa. Rajoitusten poistumisesta huolimatta monissa yrityksissä on vielä voimassa esimerkiksi matkustusrajoituksia ja etätyösuosituksia, jotka purkautuvat vasta viiveellä tämän syksyn aikana, sanoo Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström.

Messuosallistuminen on yrityksille suuri markkinointi-investointi. Messukeskus haluaa toimia vastuullisesti järjestämällä tapahtuman silloin, kun voimme parhaalla mahdollisella tavalla turvata yritysten messupanostusten tuloksellisuuden.

Teknologia-messujen pre-event 24.11.2021

Uusi Teknologia pre-event järjestetään Messukeskus Siiven tiloissa keskiviikkona 24.11. Koko päivän verkostoitumistapahtuma ohjelmalavoineen nostaa esille alan puheenaiheita ja kehityssuuntia. Kyseessä on erillinen tapahtuma, johon tulee ilmoittautua erikseen. Teknologia 21 -osallistumiset eivät siirry pre-eventin ajankohtaan.

Osastopaikat ovat varattavissa nettisivuilta: teknologia21.fi/teknologia-pre-event


Lue tiedote kokonaisuudessaan: https://messukeskus.com/press-release/teknologia-messut-siirtyy-kevaalle-marraskuussa-uusi-teknologia-pre-event


TIVIA on mukana yhteistyökumppanina Teknologia-messuilla. TIVIA ja jäsenyhdistyksistä TIVIA Uusimaa, ICT Leaders Finland, Tietoturva ja Sytyke vastaavat messujen ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta. Teknologia-messukokonaisuus koostuu useista eri osa-alueista, joita ovat mm. automaatio, elektroniikka, energia, AI ja robotiikka, ICT ja 3D-tulostaminen. Tapahtuman teemana on ”Kestävän huomisen ratkaisut”.


 

https://teknologia.messukeskus.com