Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2022

TIVIA, Tietoturva ry ja Sulava järjestävät syksyn mielenkiintoisimman tietoturvaseminaarin Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2022 -tapahtuman Messukeskuksessa 23.9.2021!

Tässä jo perinteeksi muodostuneessa Cloud Security Summit -tapahtumassa suuntaamme edellisen vuoden tavoin katseen tulevaisuuteen. Kuulemme tietoturvan huippuasiantuntijoilta, miten heidän organisaatioissaan pilvipalveluiden tietoturvahaasteisiin on varauduttu, ja mitkä ovat pilvipalveluiden kuumimmat trendit.

Puheenvuoroissa pureudutaan mm. tekoälyn tietoturvaan pilvipalveluissa ja tietosuojakysymyksiin. Tapahtumassa kuullaan myös, miten tasapainoilla käytettävyyden ja riskienhallinnan kanssa, kun suojattava tieto on kriittistä, mutta kuitenkin tiedonkulun tulee olla sujuvaa kansainvälisesti.

Tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa. Seuraamme jatkuvasti ajantasaisia kokoontumisrajoituksia. Seminaari muutetaan online-tapahtumaksi, jos tapahtuman turvallinen järjestäminen sitä vaatii.

Ohjelma

Puheenvuoroina mm.

  • Nykyaikaiset tietoturvan kompastuskivet – Benjamin Särkkä, Viria
  • Cloud Security Assurance – Mitä kannattaa huomioida? – Jani Arnell, PwC
  • Pilvi – paljon myyttejä tietoturvaan liittyen. Mutta voittavatko mahdollisuudet myytit? – Mikko Rotonen, HUS
  • Pilvi – uhka vai mahdollisuus – Matti Parvianen, Ulkoministeriö
  • Kuinka pysäyttää kohdennetut ja pitkäkestoiset hyökkäykset? – Kim Rejman, IBM Security

Katso tarkempi ohjelma tästä!

Hyödynnä etuhinta 15.8. mennessä ja ilmoittaudu mukaan!

TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille etuhinta 400€ + ALV 24%
Normaali etuhinta 490€ +ALV 24%

TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet pääsevät osallistumaan tapahtumaan alennettuun hintaan. Saadaksesi alennuskoodin kirjaudu sisään jäsentunnuksillasi ja katso koodi. Kirjoita koodi ostoskorin Kupongin koodi-kenttään.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu!